Az AMIKO HOME termékek bemutatkoznak Londonban, az IFSEC-en


Az AMIKO HOME termékek bemutatkoznak Londonban, az IFSEC-en
Idén első alkalommal az IFSEC nemzetközi szakkiállításon is bemutatkoznak az AMIKO HOME kamerák, rögzítők és okos otthon eszközök. A legújabb termékcsalád európai térhódítása folytatódik, legújabb angol partnerével közösen június elején számos ország szakembere előtt mutatkoznak be az AMIKO HOME termékek. A legújabb videó kaputelefon és az ujjlenyomat olvasós lakat csupán néhány apróság az IF 3322 standon látható termékekből.

Az IFSEC szakmai konferencia és kiállítás hatalmas lehetőség az AMIKO HOME termékek további európai terjeszkedését illetően. A 2019. június 18 és 20. között megrendezésre kerülő nagyszabású rendezvény a London Excel területén lesz megtalálható.

Amióta az AMIKO HOME márka megjelent a hazai és az európai piacon, úgy egyre több érdeklődés érkezik Európa más országaiból, köztük az Egyesült Királyságból is. A jelenlegi kamera és rögzítő kínálattal, a kapcsolódó okos otthon eszközök egyre bővülő palettájával, valamint versenyképes árazásával az AMIKO HOME nem csupán telepítő, de viszonteladó partnereinek is hosszú távon jövedelmező együttműködési lehetőséget jelent.

Ízelítő gyanánt íme néhány újdonság az IFSEC kiállítás előtt:
 •  újabb, előre konfigurált wifi kamera szettek
 •  videó kapucsengő
 •  valódi vezeték nélküli kamera elemmel vagy napelemmel
 •  ujjlenyomat leolvasós lakat
 •  bluetooth vagy Zigbee vezérlésű okos ajtózár

  Az AMIKO HOME termékekkel bárki tovább növelheti otthona, vagy irodája kényelmét és biztonságát. Az európai piacon bevezetett egységes árpolitikának köszönhetően viszonteladó és telepítő partnereink visszajelzései alapján látjuk, hogy az AMIKO HOME termékekre nem csupán valódi alternatívaként, de a számukra hosszú távon elvárt jövedelemszintet biztosító bevételi forrásként tekintenek.

  Az IFSEC kiállításra látogató magyar partnereket is nagy szeretettel látjuk az IF3322 standon a kiállítás teljes időtartama alatt. Az európai viszonteladói hálózatról, az együttműködés lehetőségeiről, valamint a legújabb termékekről érdeklődni a sales@amikohome.com email címen lehet.

  Az IFSEC kiállításról bővebb információkért, valamint az ingyenes látogatói jegyekért látogasson el az esemény hivatalos weboldalára: https://www.ifsec.events/international
 • Tagek:

  Hirdetés
  hírdetés
  SecuriFocus

  A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
  www.securifocus.com

  SecuriForum

  A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
  www.securiforum.com

  Elérhetőség

  SecuriFocus Kft.
  1118 Budapest
  Nagyszeben u. 24/A
  Tel: (30) 515-3500
  Email: info@securifocus.com
  Jablotron karbantartás
  Olvasta már?
  Jablotron karbantartás