Új kézi hőkamera két objektívvel célpontok könnyebb észrevételéhez, sötétben is


Új kézi hőkamera két objektívvel célpontok könnyebb észrevételéhez, sötétben is
A Hikvision, a világ vezető innovatív biztonságtechnikai termékeket és megoldásokat gyártó cége bemutatta kültéri bispektrális kézi hőkameráját. Az új termék (DS-2TS16) lehetővé teszi a túrázók, ornitológusok és vadászoknak számára, hogy éjszaka és rossz időjárási körülmények között is megfigyelhessék az állatokat.

A kamera bi-spektrális fúziós technológiát használ az objektumok részletek felismerésének fokozására, amely segít könnyebben megtalálni a célpontokat. A kamera kristálytiszta képet készít OLED képernyőn 1024 x 768 képpontos felbontással. Az objektív ultra gyenge fényviszonyok között, akár 0,001 lux-ig is megfelelő képet biztosít.

A 640 x 512 termikus felbontásnak és a rendkívül érzékeny bolométerének köszönhetően a sötét árnyalatokat a kamera átalakítja, így az objektumok akár 700 méterről (a 35 mm-es modell) és 1000 méterről (az 50 mm-es modell) is észlelhetőek.

A kamerák függetlenek minden fényforrástól - az optikai és termikus technológiák együtt dolgoznak, hogy a legjobb kombinált képet nyújtsák, még ködben, heves esőzésekben és szürkületben is, így akkor is, amikor az állatok általában a legaktívabbak.

A kamerák rögzítési, pillanatfelvételi, visszajátszási és képkereső funkcióval is rendelkeznek, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy gyorsan és egyszerűen áttekinthessék a rögzített felvételeket.

További jellemzők:
  • Bőséges tárhely: 32GB SD kártya
  • Széles üzemi hőmérséklet-tartomány: - 30 °C-tól 55 °C-ig
  • Akár 7 óra akkumulátoros üzemidő és 4 további akkumulátor a biztonsági mentéshez
  • IP67.

    „Sokan kedvelik az olyan szabadtéri tevékenységeket, mint a túrázás, a madármegfigyelés, valamint a vadászat” - mondta Marcel Wiechmann, a Hikvision hőkamerák termékmenedzsere. „Hőkameráink a legmodernebb termikus technológiát és a nagy teljesítményű objektívet egyesítik egy könnyen hordozható formában. Ez lehetővé teszi a természet kedvelői számára, hogy több ismeretet és tapasztalatot szerezzenek, valamint olyan jelenségeket is képesek legyenek észrevenni, amelyekről egyébként lemaradtak volna.”

    A termék megtekintéséhez kattintson IDE .
  • Tagek:

    Hirdetés
    hírdetés
    SecuriFocus

    A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
    www.securifocus.com

    SecuriForum

    A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
    www.securiforum.com

    Elérhetőség

    SecuriFocus Kft.
    1118 Budapest
    Nagyszeben u. 24/A
    Tel: (30) 942-2789
    Email: info@securifocus.com
    Axis Q9307-LV
    Olvasta már?
    Axis Q9307-LV