ABILITY riasztórendszerek


ABILITY riasztórendszerek
Forgalmazó: Riarex Kft
Gyártó: INIM Electronics s.r.l.


ABILITY magyarul annyit tesz: képesség, tehetség. Amennyiben problémamentes megoldást keres lakossági és kisebb vállalkozói létesítmények védelmére, teljes magyar nyelvű támogatással, akkor az Ability rendszert Önnek találták ki. Hat központ modell közül választhat, melyek a legköltséghatékonyabb megoldásokat kínálják a Magyarországi piacon. A központok az 5 csatlakozópontostól a 30-asig terjed, melyek a mai elvárható érzékelőkön túl, integráltan kezelik a rezgés- és redőnyérzékelőket vagy akár a szövegtárat is!

A központok minden csatlakozópontja a rendszer igényeihez rugalmasan kiosztható és beállítható. Ez az újító megközelítés maximális kihasználtságot biztosít a telepítőnek, hiszen az egyik eszközön nem használt csatlakozópont felhasználható egy másik eszköz csatlakozópontján. Az ABILITY központok 5 vagy 10 területet tudnak kezelni, független vagy kombinált élesítési módokban (Teljes, Marad, Direkt mód), de a kezelhetőség maximális támogatása érdekében, egyszerűen a kód megadásával is képes parancsot végrehajtani. A telepíthetőség egyszerűségét hangsúlyozva, elmondható, hogy az ellenállás lezárása verhetetlen: 0 ohm és 20 Kohm között tetszés szerinti lezárásokat elfogad, a hagyományos lezárásokon kívül!

A tulajdonos és/vagy a távfelügyelet értesítését (hat féle formátum) az alaplapra integrált DTMF kommunikátor végzi. A „B” és „V” végjelölésű Ability központok gyárilag beépített beszédmodullal is rendelkeznek, ami lehetőséget biztosít a telepítőnek az események pontos, beszéd alapú értesítésére. A „B” jelölésű modellek a 8 db beszédüzenetet tartalmaznak, melyek különböző eseményekhez rendelhetők. Amennyiben részletgazdagabb üzenetekre van szüksége, abban az esetben a „V” jelölésű központ lesz a megfelelő választás, a maga 20 db beszédüzenetével. Minden beszédüzenet szabadon szerkeszthető a telepítő által és bármely eseményhez hozzárendelhető. Nincs szükség semmilyen külön modulra!

Minden Ability központ képes együttműködni az Air2 kétirányú rádiós családdal. így megvalósíthatunk vele hibrid rendszert, vagy akár kizárólag rádiós érzékelőket tartalmazó vezeték nélküli rendszert is. A BS200-as rádiós modullal kibővített Ability központok már alkalmassá válnak egy felsőkategóriás vezeték nélküli rendszer megvalósítására is. A kétirányú jelátvitelnek köszönhetően beállítható például, hogy az XIR200W érzékelő ne működjön, ha nincs bekapcsolva az adott terület, de akár aktiválható az MC300 nyitásérzékelő valamelyik kimenete is a nyitás érzékeléstől függetlenül! A KF100 távirányítón közvetlenül LED visszajelzést kaphatunk egy adott parancs sikeres vételéről.

A kezelőegység 4 sorban 16 karakter megjelenítésére képes. Ez így dupla informatív felület, mint a piacon általában kapható más típusú kezelőké. A központok legfeljebb 10 illetve 20 felhasználói kóddal kezelhetők. A rendszer támogatja a proximity kártyaolvasókat is, melyekkel könnyedén tudja kezelni rendszerét, legyen az egy bekapcsolás, kikapcsolás, kimenet vezérlése vagy bármilyen más művelet, amit csak szeretnénk. A proximity olvasók által a központok legfeljebb 20 illetve 50 kulcsot vagy kártyát tudnak kezelni. Alapban a központpanelen egy relé kontaktus és két OC kimenet teszi lehetővé a különböző eszközeink vezérlését (kültéri sziréna, beltéri sziréna stb.), minden más a telepítéstől függhet!

A tápegység mérete a központ típusától függően 0,8 A vagy 1,3 A-es.
A rendszer kiépítése így lesz rendkívül egyszerű, rugalmas és költséghatékony.
Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
A BUD Security Kft. ajánlata
Olvasta már?
A BUD Security Kft. ajánlata