Paradox EVOHD központ, HD88 kamerával integrált kültéri érzékelő


Paradox EVOHD központ, HD88 kamerával integrált kültéri érzékelő
Forgalmazó: Power Biztonságtechnika Kft
Gyártó: Paradox Security Systems Ltd


A Paradox videó integrációs megoldása eddig elképzelhetetlen ellenőrzési lehetőségeket biztosít. A rendszer jelzéseire reagálva az INSITE GOLD használatával azonnal ellenőrizhetjük a helyszínen történteket. A HD88 már a behatolási kísérlet legkorábbi szakaszában védelmet nyújt, nem csak riasztást generálva, hanem rögzítve is a bűncselekményt. A Paradox ez év végéig különleges akciós szettek keretében a hagyományos kültéri érzékelők árában teszi elérhetővé a videós ellenőrzéssel megnövelt védelmet.





Az integrációs megoldás lényege a riasztórendszer leghatékonyabb kihasználása a bűncselekmények megelőzésére, vagy bekövetkezésükkor az értesítések küldésére és az események dokumentálására.

Eddig is voltak külön – külön megoldások, melyek hatékonysága elmarad az integrált megoldásétól. Külön rendszerek esetén más-más értesítéseket kapunk és más eszközökön keresztül tudunk ellenőrzést végezni. Riasztónk működése nem lesz szinkronban a megfigyelőrendszerünkkel, ami rengeteg, nehezen kereshető felvétellel fog elárasztani minket. A felvételek sincsenek biztonságban, hiszen a több terabájtra rúgó felvételek távoli, biztonságos tárhelyen történő tárolása nehezen és költségesen megoldható műszaki feladat.

Ezzel szemben a Paradox videós integrációja megoldást nyújt a fenti problémákra.

Kiemelkedő a PUSH értesítés, amely a hagyományos telefonhívás – SMS kombinációval szemben úgy lett kialakítva, hogy minden más értesítés mellett azonnal elküldi a rendszer, és az előzőkkel ellentétben a jelzés nyugtázásáig folyamatosan szirénázik a készülékünk. Az INSITE GOLD applikációval azonnal ellenőrizhető a jelzés valódisága a tulajdonos, de akár a távfelügyelet által is.

Az integrált kamerák csak az érzékelők jelzésekor fognak felvételt készíteni, átfedéssel elhelyezve az érzékelőket egymás felvétel-indítójaként is használhatók, így megoldást nyújtanak az események tökéletes és azonnal elérhető dokumentálására.
Az elkészült felvételek könnyen kereshetők az INSITE GOLD-on keresztül, távolról visszanézhetők és letölthetőek. Mivel csak valós eseménykor készül felvétel, nem kell megküzdenünk a változó fényviszonyok vagy egyéb zavaró tényezők miatt készült felesleges képanyaggal.



Az így készült felvételek archiválása könnyen megoldható és egyszerű – az INSITE GOLD erre is kész megoldást kínál. Csupán be kell kapcsolnunk az ingyenes Google Drive felvétel lehetőségét és a kameránk automatikusan minden elkészített videót feltölt. Ingyenesen 15 GB áll rendelkezésünkre, amit csekély havidíjért 100 GB-ra növelhetünk.




A Paradox rendkívül fontosnak tartja a privát adatok védelmét, ezért a betekintési lehetőségek feletti kontrollt a tulajdonos kezébe adja. Először is, létrehozható olyan betekintési jogosultság, ami normál esetben nem, csak riasztás utáni, egy 15 perces intervallumban tekinthet be. Másodszor, a rendszer tulajdonosa az applikációból egy gombnyomással kizárhatja mindenki más betekintését, ezzel megvédve magát az illetéktelen szemektől.

A Paradox folyamatosan követi a felmerülő igényeket, melyekre folyamatos fejlesztésekkel válaszol.
Egy rendkívüli akció keretében a tervezett kültéri védelem (pl. DG85) detektorait a HD88-as kültéri, kamerás érzékelőkre cserélve a HD88 érzékelőket most a DG85-tel azonos áron kaphatjuk meg. Köszönhetően két új akciós szettnek, amelyből az első egy EVOHD központot, TM70 kezelőt és 2 db HD88-at tartalmaz kiegészítőkkel, a második pedig ezeken felül 1 db IP150 modult is.

A részletekért keresse fel HONLAPUNKAT.




Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Hálózati csatlakozás – újragondolva
Olvasta már?
Hálózati csatlakozás – újragondolva