PG8312 két-irányú vezeték nélküli kültéri mágneses nyitásérzékelő


PG8312 két-irányú vezeték nélküli kültéri mágneses nyitásérzékelő
Forgalmazó: DSC Hungária Kft
Gyártó: Digital Security Controls


Vezeték nélküli, kültéri mágneses nyitásérzékelő kiegészítő bemenettel, kétirányú PowerG technológiával. Robosztus kültéri érzékelő ablakokra, ajtókra, kapukra és egyéb kültéri feladatokra, ahol nyitásérzékelésre, vagy egyéb jelzés továbbítására van szükség. Otthoni és nagy érzékelésszámú üzleti felhasználásra is időjárásálló, vízálló kültéri IP66 védettségű házban. Ellenállással lezárható bemenettel a külső érzékelők jelének fogadására.

Tökéletes a kültéri bejáratok védelmére, beleértve a kapukat, kerti tárolókat, ajtókat, ablakokat stb.
Nagy teljesítményű érzékelő kiváló teljesítményt nyújt sok éven át, hosszú élettartamú elemekkel és megbízható rossz időjárási körülmények között is. Ez az egyetlen kültéri mágneses érzékelő, amely kétirányú kommunikációval rendelkezik, és amely mindig megbízható és magas fokú biztonságot nyújt. A hátlap (leszerelés elleni) és az belső (szétszedés elleni) szabotázsvédelem és az egyéb fejlett biztonsági megoldások (idegen mágnes érzékelés központ típustól függő szolgáltatás), további védelmet biztosítanak az eszköznek. (Ezen védelmi szolgáltatások központ típustól függőek).

A mágneses érzékelő rendkívül könnyen telepíthető, a nagy érzékelési tartományának, a rugalmas telepíthetőségnek és a PowerG technológia rendkívül nagy vezeték nélküli hatótávolságának köszönhetően. Az érzékelő időjárásálló, masszív műanyag burkolata könnyen elrejthető, mivel átfesthető.
A PowerG vezeték nélküli technológia a hagyományos vezetékes rendszerek előnyeit és biztonságát kínálja a vezetékek és a vezetékek sebezhetősége nélkül. Biztonságosabbá és kényelmesebbé teszi a végfelhasználók életét, és hatékonyabbá és gyorsabbá a telepítők munkáját.

A rendkívül megbízható, kétirányú 128 bites AES titkosított kommunikáció, amely megakadályozza az interferenciát és zavarást, páratlan védelmet biztosít - biztosítva a megbízható teljesítményt nagyon kevés téves riasztás mellett. A nagy hatótávú átvitel lehetővé teszi a könnyű és gyors vezeték nélküli telepítést jelismétlők nélkül. Az adaptív átvitel útválasztás és adóteljesítmény jelentősen növeli az elemek élettartamát.

További tulajdonságai:

 • Oszlopra és sík felületre is felszerelhető.
 • Hátsó és első szabotázskapcsolóval rendelkezik.
 • Extrém hőmérséklet tartományban működik (-40 °C -tól 66 °C -ig)
 • Beépített teljes körűen felügyelt PowerG adóvevővel.
 • Kétirányú PowerG, FHSS, TDMA technológia.
 • Akár 5 év elem élettartam.
 • Maximum érzékelési tartomány: fa szerkezeten 44.5 mm és 31.8 mm fémszerkezeten.
 • A beépített érzékelő kikapcsolható, ha csak a külső kiegészítő bemenetre van szükség.
 • Kiegészítő érzékelő bemenet programozható NO, NC,vagy EOL lezárásúra.
 • Beépített elektronikus mágneses érzékelő amely mágnesesen szabotázs-védett. (csak bizonyos központokkal kompatibilis funkció)
 • Gyors telepítés érzékelőbe épített térerő kijelzéssel (egy emberes telepítés)

 • Tagek:

  Hirdetés
  hírdetés
  SecuriFocus

  A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
  www.securifocus.com

  SecuriForum

  A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
  www.securiforum.com

  Elérhetőség

  SecuriFocus Kft.
  1118 Budapest
  Nagyszeben u. 24/A
  Tel: (30) 942-2789
  Email: info@securifocus.com
  Uniview Connect Box
  Olvasta már?
  Uniview Connect Box