A QSAN nyerte a 2019-es tervezői díjat!


A QSAN nyerte a 2019-es tervezői díjat!
A QSAN volt az idei év iF tervezői díj nyertese. A győztes termék az XCubeNAS. Minden évben, a világ legrégebbi, független tervezői szervezete, a hannoveri-székhelyű iF International Forum Design GmbH szervezi az iF Tervezői díjat.

Taipei, Március 15

Az XCubeNAS sorozat elnyerte a 67 tagú, világszerte elismert, független szakértőkből álló testület elismerését a designja, valamint funkcióinak ötletes kombinációjával. A verseny szoros volt: 6375 induló érkezett 52 országból, remélve, hogy megkapják a díjat.

Az XCubeNAS Tower sorozata a vállalati szintű adatátviteli technológiákkal, kimagasló teljesítménnyel, valamint az átfogó biztonsági megoldásaival kielégíti a modern-kori követelményeket a munkacsoportokban és az SMB-ben. Az XCubeNAS az eszközkezelést még kényelmesebbé teszi, mint korábban, valamint a szerszám nélküli telepítés mind a lemezek, mind a memóriabővítés, a zajcsökkentés, a minimális por felhalmozódás és az energiahatékonyság érdekében. A legizgalmasabb kialakítás az összes XCubeNAS torony modell közül, egy további SSD-bővítőhelyet biztosít, amely jelentősen növelheti a teljesítményt, és nem csak tárolásra képes.

Továbbá, az XCubeNAS-ban lévő operációs rendszer, a QSM 3, átfogó vállalati-szintű tároló megoldást nyújt, hogy biztosítsa az adatintegritást, a rendszer elérhetőségét, a tároló hatékonyságot, valamint a korlátlanul skálázható tároló kapacitást. Az XCubeNAS sorozat biztosítja a fejlett tárolási funkciókat, mint például a Deduplikálás, az in-line tömörítés, az azonnali RAID technológia, valamint az olyan lenyűgöző alkalmazások, mint a Backup, Cloud Sync, Hypervisor kezelők, File Manager és a kényelmes webes kezelő felület. Ez az eszköz nem pusztán a legjobb dekoráció az irodája számára, hanem a legmegbízhatóbb partnere is minden vállalkozásának.

A cikk folytatásáért kérem kattintson IDE.

Az Qsan termékei megtalálhatóak az Alphasonic webáruházában.
Keressen minket elérhetőségeink egyikén, készséggel állunk rendelkezésére!

További információ:
Alphasonic Kft.
Gyarmati Bálint (Biztonságtechnikai üzletágvezető)
+ 36 88 33 109
security@alphasonic.hu

Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 515-3500
Email: info@securifocus.com
TechSon Extra Long PoE termékek
Olvasta már?
TechSon Extra Long PoE termékek