SBT Partnernap


SBT Partnernap
A Magyar Autóklub vezetéstechnikai tréning telephelyén tartotta május 16-án Partnernapját az SBT Protect Kft.

A résztvevők elsőként Kazár Elemér előadását halhatták meg. Migrációs projektek című előadásában bemutatta azt, hogy egyes ügyfeleinknél a régi Siemens tűzjelző rendszert hogyan korszerűsítettük több ütemben. Így először a központot és aztán az érzékelőket, vagy először bizonyos érzékelőket míg végül a központi egységet. Tehát régebbi tűzjelző rendszerek esetén sem kell feltétlenül teljes, nagy beruházással járó cserében gondolkodni azoknak, akikm fejleszteni szeretnének.

Az osztrák Commend interkom rendszer képviseletében Andreas Hrdlicka üzletfejlesztési igazgató és Alex Nikolaev üzletfejlesztési menedzser tartott közös előadást Kreutzre Andrással, amely bemutatta a Commend céget, az egyes termékeket és funkcionalitásukat, valamint egy működő demó rendszer kipróbálásra került.
A különböző ipari, robbanásveszélyes környezetben is működő terminálokon túl, lehetőség volt kipróbálni a rádiós integrációt, a felügyeleti szoftvert, hangosbemondó megoldásukat, valamint mobiltelefonon keresztüli vezérlési lehetőségeket.

Az SBT Protect által képviselt litván ParkSol parkoló foglaltságjelző rendszert Kreutzer András ismertette. A gyártó Arevita JSC nevű biztonságtechnikai cég CEO-ja Karolis Samusis, valamint értékesítési vezetője Liepa Fetingé is megjelent az eseményen. Élőben kiállításra került egy ParkSol demó rendszer, amelyet szintén kipróbálhattak a résztvevők.

Laczkó Gábor, az Aspectis Kft. ügyvezetője tartott előadást a Milestone-ról, mint világelső Video Management Software-ről. Bemutatta a teljes portfóliót és, hogy milyen lehetőségeket rejt magában a szoftver akár egy kisebb iroda, vagy akár egy óriási videó rendszer hálózatának kezelésében.

Ertinger Imre ügyvezető tartott előadást a Siemens gázzal oltó rendszerekről végén pedig egy kísérlettel mutatta be a gázzal oltás hatékonyságát.

A rendezvény zárásaként a cég egy érdekes programmal, egy vezetéstechnikai tréninggel kedveskedett a résztvevő partnereknek, tervezőknek, ügyfeleknek.
Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Dahua Acupick – Tudsz gyorsabb keresést?
Olvasta már?
Dahua Acupick – Tudsz gyorsabb keresést?