DSC Neo vezeték nélküli csomagajánlatok

Keressen többet!

DSC Neo vezeték nélküli csomagajánlatok
Gondolt már rá, hogy a vezetékes rendszerek esetén felmerülő kábel-, helyreállítási és többlet munkaerő-költségeket akár meg is spórolhatná?


A DSC Neo vezeték nélküli riasztórendszerekkel mindez lehetséges!

Ráadásul most kedvezményes csomagajánlatokkal is várjuk, amivel még jobban megéri most DSC Neo-ra váltani!


Miért telepítsen DSC Neo-t?A PowerG technológia, amely forradalmasította a vezeték nélküli riasztórendszerek világát, robusztus kommunikációt biztosít még azokon a területeken is ahol korábban csak a vezetékes eszközök voltak elérhetőek, így széleskörű alkalmazásokhoz biztosít megoldást. A technológia előnyei kiaknázhatóak mind a lakóépületekben, mind pedig a közepes és nagyméretű vállalkozások esetén.

A PowerG technológia egy a Tyco által kifejlesztett, szabadalmaztatott protokoll, amelyet kifejezetten az akkumulátorral működtetett készülékek kommunikációjára és ellenőrzésére fejlesztettek ki, amely teljes körűen kielégíti biztonsági rendszerek követelményeit: nagy megbízhatóság, magas teljesítmény, nagy biztonságú titkosítás, sebezhetetlenség, könnyű használat, és könnyű karbantarthatóság.

Az AES (Advanced Encryption Standard) szimmetrikus kulcsú titkosítás, ami azt jelenti, hogy az adatok titkosításához ugyanazt a kulcsot használják, mint az adatok visszafejtéséhez. Az AES titkosítás egyetlen titkosítási kulcsot használ a titkosításhoz és az adatok visszafejtéséhez, amely az adó és a vevő között megosztott titok.

Az AES titkosítás analógiája egy zárt postaláda, amelynek nincs levélbedobó nyílása. Bárki, aki levelet akar bedobni, vagy elolvasni azt kell, hogy legyen egy titkos kulcsa a postaládához.

Az AES egy jól bevált titkosítási algoritmus, amely garantálja az magas szintű hitelesítést és titkosítást a PowerG vezeték nélküli hálózathoz.

További előnyei:
 • A DSC Neo vezeték nélküli rendszerei zavarvédettek,
 • A Neo-val akár 128 zónás vezeték nélküli rendszerek is telepíthetőek,
 • A Neo vezeték nélküli eszközeiben az elemek akár 8 évig üzemelnek!
 • Mindezek mellett a DSC Neo kompatibilis az ingyenesen letölthető és havidíj-mentesen használható Connect Alarm applikációval!
  Tagek:

  Hirdetés
  hírdetés
  SecuriFocus

  A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
  www.securifocus.com

  SecuriForum

  A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
  www.securiforum.com

  Elérhetőség

  SecuriFocus Kft.
  1118 Budapest
  Nagyszeben u. 24/A
  Tel: (30) 942-2789
  Email: info@securifocus.com
  Beléptető és munkaidő nyilvántartó rendszer arcfelismeréssel és RFID olvasással
  Olvasta már?
  Beléptető és munkaidő nyilvántartó rendszer arcfelismeréssel és RFID olvasással