4G-technológia a biztonságtechnikában

Bemutatkoznak a TELL 4G-s termékei

4G-technológia a biztonságtechnikában
Az egyre elterjedtebb negyedik generációs vezeték nélküli szolgáltatás (4G-hálózat) számos előnyt kínál elődjeivel szemben. Nagy lefedettségének köszönhetően azokat a területeket is eléri, amelyeken a korábbi, 2G- vagy 3G-hálózat kiépítése nem valósult meg. A 4G-technológia további két fontos jellemzője, hogy az eddigieknél magasabb adatátviteli sebességre és gyorsabb válaszidőre képes.

Miért is volt szükség arra, hogy a TELL termékei 4G-s változatban is megjelenjenek?

Valószínűleg nem szorul különösebb magyarázatra, hogy a biztonságtechnika egyik legfontosabb tényezője az idő. Nem mindegy ugyanis, hogy milyen gyorsan értesülünk egy, a lakásunkat érintő betörésről. A 4G-technológia ebben is segítségünkre van. Egyes termékeinkben élő kameraképek megjelenítésére és livestreamek lejátszására is lehetőség van, amelyeket így pillanatokon belül fogadni tudunk okostelefonunkon. Hasonlóképpen, egy nehéz nap után hazaérve, garázskapunk esetleges meghibásodása sem fog meglepetésként érni minket, hiszen erről is azonnal értesítést kaptunk készülékünkre. 4G-s termékek a TELL kínálatában

A TELL-nél fontos számunkra, hogy termékeink mindig lépést tartsanak a technika fejlődésével. Az alábbiakban bemutatjuk azokat a termékeinket, amelyek immár 4G-s változattal is rendelkeznek:

Adapter2 4G: A termék alkalmazásával lehetőség van olyan helyre is riasztórendszert telepíteni, ahol nincs kiépített vezetékes telefonvonal. Az eszköz transzparens soros portjának köszönhetően az eszköz távprogramozására is lehetőség van.

Pager4 4G: A korábbi GSM és GPRS termékváltozatok továbbfejlesztett változataként a termék alkalmazható kiegészítő kommunikátorként riasztóközpontok mellé, önálló GSM átjelzőként vagy akár önálló riasztóközpontként is.

Pager7 4G: Ez az eszköz képes önálló riasztóközpontként funkcionálni. Riasztás során az adott zónához tartozó kameraképet megjeleníti és rögzíti is. A szabadon konfigurálható munkaasztalt pedig ízlése szerint alakíthatja.

Gate Control 4G: Az eszköz segítségével okostelefonjáról bárhonnan egyszerűen kezelheti ingatlanjaihoz tartozó kapuit, távolsági korlát nélkül, akár ezer felhasználó bevonásával is. Amellett, hogy a mobilapplikációval valós időben kezelheti kapuit, az előzményeket könnyen visszakeresheti az eseménylistából.

Adapter2 4G, Pager4 4G és Gate Control 4G termékeink PRO változatban is elérhetők, amely lehetőséget biztosít a már említett élő kameraképek és livestreamek lejátszására.

Amennyiben többet szeretne megtudni a TELL 4G-s termékeiről, kattintson IDE!
Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
FAAC kapumozgatók
Olvasta már?
FAAC kapumozgatók