Új szintfolt a biztonságtechnikai beszállítók között –

Bemutatkozik az Ingram Micro Magyarország

Új szintfolt a biztonságtechnikai beszállítók között –
Az Ingram Micro Inc. jogelődjét 1979-ben alapították, majd néhány névváltást és az összeolvadást követően 1991-ben nyerte el végleges formáját. Amerikából indulva fokozatosan építette ki a világ minden kontinensén „végvárait”. Magyarországi jogelődje már a ’80-as évektől kezdve folytatott – hazánkban elsőként – hagyományos, kétlépcsős számítástechnikai disztribúciót.

2000 márciusában a cég felvette az anyavállalat nevét, és megalakult az Ingram Micro Magyarország Kft. Mára, a hazai piac egyik vezető számítástechnikai disztribútorává vált. Az Ingarm Micro legfőbb törekvése, hogy olyan informatikai vállalatokkal kössön forgalmazói szerződést, melyek a maguk területén magas szintű technológiát képviselnek, elsőrangú technikai támogatást nyújtanak és termékkategóriájukban világpiaci szinten is vezető szerepet töltenek be. Jelenleg több mint 200 gyártó termékeivel állnak a viszonteladók rendelkezésére, magyarországi és németországi raktárkészletről egyaránt. A cég élen jár a legújabb IT technológiák alkalmazása terén is, fejlett e-commerce megoldásait – mint a megújult IMOnline webshop vagy a Cloud Marketplace – világszerte megelégedéssel használják partnereink.

2015-től kezdve a biztonságtechnikai piac szereplői felé is nyitottak az Axis Communications IP eszközeinek forgalmazójaként. A 2019-es évtől kezdve bevezettek egy összetett képzési sorozatot az Axis Communications biztonságtechnikai megoldásainak népszerűsítésére. Új gyártókkal is bővítették portfóliójukat, mint a Milestone Systems VMS szoftverlicencei és Husky rögzítői.


Kapcsolat:
Nagy Gábor - Axis termékmenedzser
Ingram Micro Magyarország
Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
FAAC kapumozgatók
Olvasta már?
FAAC kapumozgatók