Új, Grade 3-as behatolásjelző rendszer a Johnson Controls kínálatában


Új, Grade 3-as behatolásjelző rendszer a Johnson Controls kínálatában
A gyártó által széleskörűen (kisebb üzletektől az irodaházakig) alkalmazható, szolgáltatás-gazdag riasztórendszerként jellemzett, az EN Grade 3 szabványnak megfelelő új DSC PowerSeries Pro család tagjai 4/16 (típustól függően) nagyfeszültségű programozható kimenettel (PGM) rendelkeznek.

Egyéb előnyei mellett, ez a tény is kifejezheti a cég elkötelezettségét a nagyméretű rendszerek támogatására. Úgy az egyes rendszerelemek közti belső kommunikáció, mint a külső (pl. távfelügyelet) irányába továbbított adatok 128 bites AES titkosítással rendelkeznek. Az új termék alkalmas hibrid - vezetékes és rádiós jelátvitellel rendelkező eszközöket egyaránt tartalmazó – rendszer kiépítésére. A vezetéknélküli jelátvitel a cég nagy távolságok áthidalását is támogató PowerG (többcsatornás, frekvenciaugrásos, kétutas kommunikációt biztosító) technológiájára épül. Hibrid kiépítés esetén a PowerSeries Pro „mindössze” az EN Grade 2 követelményeit teljesi. A jelen kor követelményeinek megfelelően, a DSC PowerSeries Pro felprogramozásához elegendő lehet egy tablet / okostelefon is.

Forrás: Johnson Controls
Tagek:

SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
RLR-AY-K35 - Rosslare Multi-Smart olvasó
Olvasta már?
RLR-AY-K35 - Rosslare Multi-Smart olvasó