2N Indoor Compact - világújdonság intercom beltéri egység!


2N Indoor Compact - világújdonság intercom beltéri egység!
Megérkezett a Young-hoz a 2N legújabb intercom beltéri egysége, a 2N Indoor Compact! Kicsit 2N Indoor Touch, kicsit 2N Indoor Talk: lenyűgöző minimalista design, edzett üvegfelület, 4,3 colos színes kijelző és intuitív kezelőszervek. Egyszerű és elegáns megoldás lakóházakba, társasházakba, apartmanházakba, Airbnb-s lakásokba.

A cseh gyártó legújabb fejlesztése, a 2N Indoor Compact ötvözi a tavaly bemutatott 2N Indoor Talk letisztult formavilágát a legnagyobb testvér, a 2N Indoor Touch emelt szintű szolgáltatásainak egy részével, és mindezt kiváló áron kapható. A 2N Indoor Compact-tal így egy rendkívül esztétikus, emelt tudású beltéri egységet kapunk, amely természetesen kompatibilis minden, akár már korábban telepített kamerás 2N intercom készülékkel is.
Szemezgessünk a készülék kiváló tulajdonságokaiból és előnyeiből:

Intuitív vezérlés, még a tapasztalatlan felhasználók számára is
Hívások elfogadása, ajtónyitás, nem fogadott hívások megjelenítése vagy a csendes üzemmódra váltás még soha nem volt könnyebb. A nagy, színes háttérvilágítású, az üvegfelület alá beágyazott gombok intuitívak és könnyen kezelhetők.

Dizájn felület edzett üvegből
A felső 3 mm-es üveget 420 ° C-os sófürdőben temperálják. Ez maximális tartósságot biztosít és megvédi a karcolásoktól, ütésektől a mindennapi használat során.

Csengő gomb támogatás
Könnyedén csatlakoztathatja meglévő bejárati csengőjét 2N Indoor Compact-hoz.

Konfiguráció webes felületen keresztül
Az összes telepített egység beállítása, directory létrehozása és a firmware frissítése a webes felületen keresztül mind a helyi hálózatról, mind a 2N Remote Configuration szolgáltatás segítségével távolról is végrehajtható.

Csatlakoztatás másodpercek alatt
A lakóépületekre jellemző strukturált kábelezés lehetővé teszi, hogy egyszerűen csatlakoztassa a 2N Indoor Compactot a rendszerbe. A készülék tápellátása PoE-n keresztül könnyen biztosítható.
HD minőségű hang - zajcsökkentéssel
A 2N Indoor Compact tökéletesen kommunikálhat a látogatókkal. A készülék G.722 HD audio codec-et továbbá egyedi hangszóró kimenetet és rendszert alkalmaz a környezeti zaj elnyomására.

Videó váltási lehetőség belső és külső kamerák között
A hívás elfogadásakor lehetőségünk van arra, hogy az intercom belső kamerájáról egy külső, a bejáratnál elhelyezett másik IP-kamerára kapcsoljunk. Így meggyőződhetünk, hogy csak az a személy lép be az épületbe, akit be szeretnénk engedni.

Fényképes híváslista
Nem volt otthon, de szeretné tudni, ki mikor volt Önnél? A 2N Indoor Compact eltárolja a becsengetések időpontjai, a látogatóról készült fényképpel együtt, és egy listából minden visszaolvasható.

Precíziós telepítődoboz
A speciális fali rögzítő egység – amely a 2N Indoor Talk-kal is kompatibilis - lehetővé teszi, hogy finoman elforgassuk és pontosan vízszintbe állítsuk a beltéri egységet a telepítés során.

"Ne zavarjanak" mód
Bekapcsolhatjuk a "Ne zavarjanak" módot a csengőhang kikapcsolásához. Ez az opció különösen ajánlott, ha abszolút békét és nyugalmat szeretnénk.

My2N - távoli konfigurálási lehetőség (havidíj ellenében)
A készülék távolról is elérhető a biztonságos My2N felhő kapcsolat révén, így idő és pénz takarítható meg. Nem kell a helyszínen lenni a készülék beállításához.

A készülék fekete és fehér színben rendelhető a Young B.T.S.-től:


2N Indoor Compact - 91378501

2N Indoor Compact - 91378501WH

További információkért keressék cégünk 2N termékmenedzserét:

Németh Dénes
nemeth.denes@young.hu
+36 (1) 4522647


Tagek:

SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Na, ez kell nekem!
Olvasta már?
Na, ez kell nekem!