A QSAN XCubeNAS kapta meg a megtisztelő, magas tervezői minőségért járó Red Dot-díjat: Terméktervezés 2019


A QSAN XCubeNAS kapta meg a megtisztelő, magas tervezői minőségért járó Red Dot-díjat: Terméktervezés 2019
A QSAN Technology, egyike a vezető storage technológia tervezőinek és kivitelezőinek, nyerte az idei év Red Dot díját: Terméktervezés 2019.

Az XCubeNAS megkapta a Red Dot-ot, melyet a neves zsűri csak a kiemelkedő dizájnnal rendelkező termékeknek ítél oda.

2019-ben, tervezők és kivitelezők, mintegy 55 országból érkeztek, több mint 5,500 termékkel a megmérettetésre. A nemzetközi zsűri különböző tudományágakból érkezett tapasztalt szakértőkből állt.
A Red Dot alapítója és vezérigazgatója, Dr. Peter Zec elmondta: „Az a tény, hogy termékeik megfelelnek a zsűri szigorú követelményeinek, bizonyságot tesz a díjnyertes tervezési minőségükről. A díjnyertesek tehát meghatározzák a tervezési iparág legfontosabb trendjeit, és megmutatják, hova vezethetnek a jövőbeli irányok.

Az XCubeNAS termékvonal a modern vállalatok és munkacsoportok tárolási igényeinek kielégítésére szolgál, vállalati szintű adatvédelmet, kimagasló teljesítmény és méretezhetőséget, valamint olyan kényelmi funkciókat nyújtva, mint a szerszám nélküli lemez telepítés, gyors és kényelmes memóriabővítés, valamint a zaj csökkentés, illetve a minimális por felhalmozás. Az XCubeNAS termékcsalád minden modellje kiegészítő SSD-foglalattal van ellátva, amelyet elsődlegesen a cachelésre vagy auto-tieringre használhatunk, így a QSAN NAS-nak stabil teljesítményt nyújtva még szélsőséges munkaterhelés esetén is.


A Red Dot Design díjról

Annak érdekében, hogy professzionális szinten legyen a termékek széles skálája értékelve, a Red Dot Design Díj három különálló szakterületre bontható: a Red Dot-díj: Terméktervezés, Red Dot-díj: Márkák és kommunikációs tervezés, valamint a Red Dot-díj: Design Koncepció. A több, mint 18.000 beadványával, Red Dot-díj az egyik legnagyobb designverseny a világon. 1955-ben a zsűri első ízben összehívta a nap legjobb terveit. A díj nevét és márkáját az 1990-es években a Red Dot vezérigazgató, Dr. Peter Zec professzor alakította ki. Azóta a híressé vált Red Dot, a kitűnő formatervezésű termékek nemzetközi pecsétje lett. A nyerteseket évkönyvekben, múzeumokban és online módon mutatják be.

Nézze meg videónkat a Qsanról!
Ha tetszett a videó iratkozzon fel Youtube csatornánkra!




Az Qsan termékei megtalálhatóak az Alphasonic webáruházában.

További információ:
Alphasonic Kft.
Gyarmati Bálint (Biztonságtechnikai üzletágvezető)
+ 36 88 33 109
security@alphasonic.hu

Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
FAAC kapumozgatók
Olvasta már?
FAAC kapumozgatók