Nagy felbontású 4 MP DarkFighterX kamera mesterséges intelligenciával


Nagy felbontású 4 MP DarkFighterX kamera mesterséges intelligenciával
A Hikvision forgalomba hozta új 4 MP Network IR PTZ kameráját (DS-2DF9C435IH-DLW), amely az előző modellhez képest kétszeres felbontást biztosít, és sötét helyeken is éles képeket készít.

A Hikvision 2017-ben bevezette a DarkFighter technológiát, ami az emberi szem működését veszi alapul. Két optikával dolgozik: az egyik a színekre érzékeny, a másik a visszaverődő fényből alkot részletgazdag képet. A kamera a két képből hoz létre egyet, melyben egyesíti a színeket és a képek élességét. A technológia ma már nagyobb felbontásra is képes; intelligens eseményészleléssel és részletgazdag képekkel biztosítja az arcfelismerést. Az új DarkFighterX kamera 1/1.8” szenzorral van felszerelve, amivel 4 MP-re növelhető a felbontás. Ez jobb, mint a HD felbontás, és a 2 MP modelleknél kétszer több információt tartalmaz. A kamera képes színeskép-alkotásra, akár 0.0005 lux esetén is. Ez a teljesítmény – kiváló képalkotó képességének és HD-t meghaladó felbontásának köszönhetően – erős alapot nyújt a rossz fényviszonyok melletti arcfelismerésre is.

A gyanús eseményeket a Deep Learning-gel fölszerelt intelligens kamerák sokkal hatékonyabban észlelik, mint elődeik. Mivel az intelligens eseményészlelés (pl. behatolás és vonalátlépés észlelése) széles körben elterjedt a biztonságtechnikában, fontos, hogy a kamerák minél több információ alapján adjanak jelzést vagy riasztást. A felhasználható információ mennyisége nagyban függ a pixelek számától, így nagyobb pixelsűrűségnek hála hatékonyabban és megbízhatóbban működnek az eseményészlelések is. Az új DarkFighterX kamera 35x zoom-mal rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy képes egy 1 méter hosszú tárgyat 250 pixeles felbontás mellett 260 m-ről azonosítani és éles képet készíteni róla. A kamera automata ablaktörlővel is rendelkezik, ami biztosítja a megfelelő képminőséget még az esős napokon is. Ennek a funkciónak az alapja egy esőérzékelő elem, amely a kamerafejen kapott helyet. Egyéb tulajdonságok:
  • 120 dB WDR, 3D DNR, kromatikus ködmentesítés
  • H.265+/H.265 videotömörítés
  • rapid fókusz
  • max. 250 m IR távolság (intelligens IR)
  • IP67 védettség

  • A DarkFighterX sorozatú kamerák kültéren, rossz fényviszonyok között is tökéletesen működnek, és kiválóan alkalmasak 24/7 üzemmódban színekben gazdag videoanyag készítésére utakról, folyókról, erdőkről, kikötőkről, terekről és parkokról. RIEL Support
    A fent bemutatott eszközzel kapcsolatban felmerülő műszaki kérdéseiddel keresd bizalommal terméktámogató csapatunkat. Munkatársaink rendelkezésedre állnak munkanapokon 8:00 és 18:00 között, a 06 1 236 8092 telefonszámon vagy a support@riel.hu e-mail címen. www.riel.hu
    Tagek:

    Hirdetés
    hírdetés
    SecuriFocus

    A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
    www.securifocus.com

    SecuriForum

    A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
    www.securiforum.com

    Elérhetőség

    SecuriFocus Kft.
    1118 Budapest
    Nagyszeben u. 24/A
    Tel: (30) 942-2789
    Email: info@securifocus.com
    FAAC szögben zárodó automata ajtók
    Olvasta már?
    FAAC szögben zárodó automata ajtók