Dedikált rendszámazonosító kamera az Axis kínálatában


Dedikált rendszámazonosító kamera az Axis kínálatában
Az Axis Communications piacra dobta új, kifejezetten rendszámolvasó megoldások kiszolgálására tervezett IP CCTV kameráját.

Az akár 130 km/h sebességgel közlekedő járművek rendszámait is kristálytisztán megjeleníteni képes AXIS Q1700-LE napközben akár 100m (éjszaka 50m) távolságról is biztosítani képes az azonosításhoz szükséges pixel sűrűséget – a gyártó elmondása szerint. Amennyiben éjszaka is elvárás a nagyobb (100m) hatótáv, a cég kiegészítő IR sugárzó (pl. AXIS T90D20) üzembe állítását javasolja. Az AXIS Camera Stationnel kompatibilis új kamera egyaránt alkalmas központi (szerver-alapú) rendszámazonosító rendszerek kiszolgálására, illetve kameraoldali megoldások futtatására. A robusztus kialakítású AXIS Q1700-LE teljesíti az IP66, NEMA 4X és IK10 minősítéshez szükséges specifikációkat, képes ellenállni egy akár hurrikán erejű (max. 60 m/s) szélviharnak is. A készülék fényelnyelő színvilága szintén a minél hatékonyabb rendszámazonosítást szolgálja. A kamerába integrált – a kamera telepítési magasságát, az előre becsült objektum távolság és sebesség alapján a lejobb képbeállításokat automatikusan prezentáló - segédfunkció jelentősen gyorsíthatja a telepítés folyamatát. Az AXIS Q1700-LE 2019 augusztusától lesz elérhető.

Forrás: Axis Communications
Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Új nagyteljesítményű 4K-s kamera az Axis kínálatában
Olvasta már?
Új nagyteljesítményű 4K-s kamera az Axis kínálatában