Hiperhatékony 3D arcfelismerő megoldás a FaceTec kínálatában


Hiperhatékony 3D arcfelismerő megoldás a FaceTec kínálatában
A FaceTec ZoOm 3D összevető-algoritmusának hatékonysága – a cég saját tesztelési eredményei szerint – messze megelőzte a NIST (az USA technológiai és szabványügyi hivatala) biometrikus arcfelismerő rendszerek versenyén részt vevő fejlesztők megoldásait.

A cég elmondása szerint, tesztelésük során a NIST verseny 2D-s arcfelismerők számára meghatározott paramétereket igyekeztek modellezni. A cég által közzétett végeredmény szerint, az élő arc detektálására (papír/fotó/felhúzható maszkok/stb. kiszűrésére) képes FaceTec ZoOm 3D hibás elfogadási rátája (FAR) 1/4200000 volt, kevesebb mint 1%-nyi téves visszautasítási ráta mellett. Ez mintegy 6,68-szor jobb eredmény, mint a NIST vázolt kategóriájának elgutóbbi nyerteséé.

Megjegyzés: az összehasonlítás kicsit az „almát-körtével” esete, mivel a NIST versenyeken (jelenleg még) nem mérkőznek 3D-s megoldások, melyet a FaceTec is elismer. Továbbá, a cég közleményében nem jelenik meg a rendszer azonosítási sebessége.
Forrás: FaceTec
Tagek:

SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
MAGNETIC beléptető rendszerek
Olvasta már?
MAGNETIC beléptető rendszerek