Az AMIKO HOME már Angliában is kapható


Az AMIKO HOME már Angliában is kapható
Rendkívül sikeres hetet tudhat maga mögött az AMIKO HOME magyar csapata. Európa legnépszerűbb biztonságtechnikai kiállításán, az IFSEC-en több, mint 10 országból érkeztek új érdeklődők a cég standjához. A kiállítást követően a cég angliai kirendeltsége megkezdte működését, a beérkező megrendeléseket már onnan fogják kiszolgálni. Az újonnan bemutatott termékek közül elsősorban a DIY wifis és okos kamera szettek, valamint a legújabb okos otthon eszközök iránt volt kimagasló az érdeklődés.

Az IFSEC szakmai konferencia és kiállítás rendkívüli sikereket hozott a cég további európai terjeszkedését illetően. Számos környező országból, valamint Nyugat-Európából is igény mutatkozott az AMIKO HOME által kínált termékek iránt. A kiállítás ideje alatt voltak visszatérő, az AMIKO HOME márkát már ismerő telepítők is, akik az újdonságok iránt érdeklődtek, de akadtak olyan cégek is, akik együttműködést ajánlatottak a számukra még ismeretlen márka értékesítése és telepítése kapcsán. A kiállítás helyszínét a London Excel adta, aminek köszönhetően a legtöbb szakember természetesen Angliából és Írországból látogatta meg a magyar cég standját.

A legújabb wifis kamera szettek, valamint az önállóan, gyorsan (DIY) és akár teljes egészében vezeték nélkül telepíthető otthoni kamera megoldások és okos otthon eszközök elsősorban egyszerűségükkel és áraikkal hívták fel magukra a viszonteladók, valamint a telepítők figyelmét. Az IFSEC kiállítás legnépszerűbb AMIKO HOME termékei:

 • Előre konfigurált wifi kamera szettek
 • Videó kapucsengő (kétféle változat)
 • 100%-ban vezeték nélküli kamera (elemmel vagy napelemmel) - HAMAROSAN
 • Ujjlenyomat leolvasós lakat (kétféle változat) - HAMAROSAN
 • Bluetooth vezérlésű okos ajtózár
 • Az AMIKO HOME standra látogató érdeklődők nyereményjátékon vettek részt, akik közül egy szerencsés a kiállítás után egy 4 kamerás wifis kamera szettel lett gazdagabb.

  A londoni kiállítás tapasztalatai és a látogatók visszajelzései is azt mutatták, hogy a viszonteladók és a telepítők az AMIKO HOME termékekre nem csupán valódi alternatívaként, de a számukra hosszú távon elvárt jövedelemszintet biztosító bevételi forrásként tekintenek.

  Az európai viszonteladói hálózatról, az együttműködés lehetőségeiről, valamint a legújabb termékekről érdeklődni a sales@amikohome.com email címen lehet.
  Tagek:

  Hirdetés
  hírdetés
  SecuriFocus

  A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
  www.securifocus.com

  SecuriForum

  A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
  www.securiforum.com

  Elérhetőség

  SecuriFocus Kft.
  1118 Budapest
  Nagyszeben u. 24/A
  Tel: (30) 515-3500
  Email: info@securifocus.com
  Megújult Global Fire intelligens központcsaládok
  Olvasta már?
  Megújult Global Fire intelligens központcsaládok