IPC8542ER5-DUG: új extrém panorámakamera az Uniview-tól


IPC8542ER5-DUG: új extrém panorámakamera az Uniview-tól
Ahogy az várható volt, az Uniview is bemutatta legújabb nagyfelbontású, 180-os panorámakameráját, hiszen a hasonló típusok egyre népszerűbbek a turizmusban, nagy belterű plázákban, időjárás-megfigyelő oldalakon, városmegfigyelő és közlekedésbiztonsági kamerarendszerekben. Az IPC8542ER5-DUG, OmniView sorozatú kamera szemből kész Mikrobi, de a munkáját sokkal csendesebben és pontosabban végzi, mint az egykor Csákányi László hangján megszólaló rajzfilmhős.

Lenyűgöző képmegjelenítés

Az új IPC8542ER5-DUG panorámakamera 180 fokos torzításmentes, extrém felbontású képeket biztosít a négy 1,8 ”-os progresszív pásztázó CMOS szenzor egyesítésével. A nagy fényérzékenységű érzékelők és a nagy, F1.8-as írisz segítik a szuper alacsony megvilágítású, éjszakai felvételek készítését is. A négy kamera 4 infravörös LED-je külön-külön vezérelhető, így elkerülhető a kép túlexponálása olyan telepítési helyeken, ahol köröskörül fényvisszaverő objektumok, épületek vannak.

Az alábbi videón tökéletesen látszik, milyen komoly felbontású panorámaképet ad a kamera:Izmos felépítés és képességek

Az OmniView sorozatú kamerák - amelyek a Pro széria részei - többszörös érzékelőegységeinek köszönhetően kiválóak nagyobb helyszínek biztonsági megfigyelésre, így például plázákban, stadionokban, parkolóhelyeken, szórakoztató központokban és nagy belterű raktárépületekben, csarnokokban is. Kevesebb kamera telepítését teszi lehetővé, így csökkenthetők a költségek, leegyszerűsödik a telepítés és a konfiguráció összetettsége.


Az OmniView kamera nemcsak széles látókört biztosít, de képes nyomon követni az objektumokat egy 5ePTZ nevű, opcionálisan hozzákapcsolható PTZ kamerával. Ennek segítségével az OmniView maximális nagyításra képes, és egyszerre figyelhet 5 kisebb objektumot. Más szóval, egy képen belül támogatja a panorámás megfigyelést a részletmegfigyeléssel. Természetesen a legkomolyabb Uniview Pro kamerákban már megszokott behatolás észlelés, vonalkeresztezés észlelés, jelenetváltozás észlelés, hőtérkép funkció és az objektumeltávolítás és –elhagyás figyelés képességeivel is rendelkezik az új kamera.

További műszaki paraméterek:


 • 1 / 1,8 "progresszív szkennelésű CMOS
 • Legfeljebb 4096 × 1800 felbontás, 30 fps
 • 180 ° -os vízszintes látószög
 • 4 × 4,2 mm-es objektív
 • Ultra 265, H.265
 • Intelligens IR, akár 50 m-es IR távolság
 • 120dB True WDR
 • 2D / 3D DNR, ROI
 • AC24V / DC24V, Széles feszültségtartomány ± 25%
 • IP67


 • A kamera várhatóan 2019 utolsó negyedévében lesz megtalálható kínálatunkban.
  További információkért keressék Uniview termékmendzserünket:

  Pásztor András
  pasztor.andras@young.hu
  Tel.: +36 (1) 452 2646

  Tagek:

  SecuriFocus

  A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
  www.securifocus.com

  SecuriForum

  A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
  www.securiforum.com

  Elérhetőség

  SecuriFocus Kft.
  1118 Budapest
  Nagyszeben u. 24/A
  Tel: (30) 942-2789
  Email: info@securifocus.com
  Farfisa MYCOM GSM 4G technológiával
  Olvasta már?
  Farfisa MYCOM GSM 4G technológiával