Extrém kisméretű kamera a Johnson Controls kínálatában


Extrém kisméretű kamera a Johnson Controls kínálatában
A Johnson Controls piacra dobta kisméretű, a gyártó megítélése szerint diszkrét formavilágú (könnyen rejthető) 2MP-es képalkotásra képes, WDR funkcióval rendelkező képes új IP CCTV kameráját.

A Pro 2MP Micro két modulból áll. Az optika modul (kb.) 6m távolságra telepíthető a tápegység modultól. Tekintve, hogy az új eszköz 0.01 Lux fényérzékenységgel rendelkezik, akár IR sugárzó nélkül is helyt állhat még meglehetősen gyenge fényviszonyok mellett is. Kisméretének köszönhetően olyan alkalmazásokra is ideális lehet, mint az ATM-ek megfigyelése / védelme. A kameraoldali rögzítés funkciónak köszönhetően a Pro 2MP Micro akkor is folytatja a képanyag eltárolását, ha a hálózat időlegesen „kiesik alóla”. Amint a hálózati kapcsolat újra felépül, az eltárolt anyagot automatikusan továbbítja a kamera a VideoEdge NVR felé. Az Illustra IntelliZip funkciónak köszönhetően a hálózati terhelés optimalizációja is megvalósítható. A Pro 2MP Micro megfelel a Tyco Cyber Protection Product Security Program szigorú követelményeinek – a gyártó elmondása szerint.

Forrás: Tyco Security Products
Tagek:

SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Telt házas a XV. Országos Biztonságtechnikai IP-Konferencia
Olvasta már?
Telt házas a XV. Országos Biztonságtechnikai IP-Konferencia