Felhő-alapú tűzvédelem a Siemens kínálatában


Felhő-alapú tűzvédelem a Siemens kínálatában
A Cerberus Portal – a Cerberus Cloud Applikáció család kezdő tagja - az első mérföldkő a Siemens tűzvédelmi termékeinek digitalizációjának útján.

A tűzvédelmi megoldások piacán egyre erőteljesebben érzékelhető azon felhasználói igény, mely az eddig következetesen analóg tűzvédelmet a digitalizáció fel tereli – nyilatkozta a Siemens illetékes vezetője. Felhő alapú applikációként a Cerberus Portal bármely internetkapcsolatra képes eszközről (PC, laptop, tablet) elérhető - függetlenül az adott eszköz operációsrendszerétől – lehetővé téve a tűzjelző központok távoli elérését. Az online felületen elérhető valamennyi lényeges rendszerüzenet (hibák, riasztások) és -státusz. Az új megoldási struktúra megkerülhetetlen eleme a titkosítási és tűzfal funkciókkal ellátott Cerberus Connect X300 útválasztó (gateway). A Cerberus Portal és Cerberus Connect X300 kompatibilis a Cerberus PRO FC722, FC723, FC724, FC726 központokkal.

Forrás: Siemens
Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 515-3500
Email: info@securifocus.com
HTC beágyazott testhőmérséklet-ellenőrző rendszer
Olvasta már?
HTC beágyazott testhőmérséklet-ellenőrző rendszer