Biztonság egy szinttel feljebb - Full-channel SMD Plus, AI XVR - a Dahuától


Biztonság egy szinttel feljebb - Full-channel SMD Plus, AI XVR - a Dahuától
A Dahua Technology, a világ egyik vezető video-alapú IoT megoldás szolgáltatója új XVR sorozatot mutatott be.

A full-channel SMD (Smart Motion Detection - okos mozgásérzékelés) Plus-szal ellátott XVR5000-I / XVR7000-4KL-I rögzítőkkel az ügyfél az AI (Artificial Intelligence = mesterséges intelligencia) előnyeit is élvezheti. A rögzítő sorozat azon ügyfeleknek ajánlott, akik pontos emberi vagy jármű érzékelés/riasztással rendelkező termékeket keresnek a hamis riasztási ráták és az élőerő költségeinek csökkentésének céljából.

SMD Plus: Nagy pontosságú intelligens mozgásérzékelés az AI Chip-el

Az eredeti okos mozgásérzékelés (SMD) technológián alapuló új SMD Plus megoldás a deep learning algoritmussal támogatott AI chippel kombinálva lehetővé teszi a számítási teljesítmény 10-szeres javítását. Ennek eredményeként az SMD Plus felismeri a mozgó tárgyakat és megkülönbözteti/kategorizálja az embereket és a járműveket, hogy hatékonyan elkerülje a faágak, rovarok, árnyékok, szél vagy más környezeti tényezők által okozott hamis riasztásokat. Eközben a keresési paraméterekkel a felhasználók könnyedén kiválaszthatják visszajátszáskor az embereket vagy a gépjárműveket a rögzített felvételen, ezáltal jelentősen lerövidítve a keresési időt.

Új hardver az AI funkciók eléréséhez

A Dahua SMD Plus XVR-ek valamennyi csatornáján támogatja a kerítésvédelmi videoanalitikai funkciókat. A HDCVI felhasználók számára egyszerűen biztosítja a költséghatékony hátteret, hogy élvezhessék a HD-over-Coax-on a fejlett AI-teljesítményt. Ennek köszönhetően a felhasználók valós időben láthatják az objektumok és videoanalitikai szabályok grafikai megjelölését (bounding box).

Aktív elrettentés a jogsértések és a bűncselekmények megelőzésére

A Dahua Active Deterrence kamerával együtt az XVR5000-I / XVR7000-4KL-I az SMD Plus által észlelt behatolókat fehér fényű megvilágítással és hangjelzéssel tudja jelezni. Riasztási üzeneteit távolról a mobiltelefonra telepített DMSS applikáció segítségével megküldi a felhasználónak. Ez az intelligens funkció felhasználható mindenféle nagy, közepes és kisméretű ingatlan esetében, mint például üzletek villák, raktárak stb.

A Dahua Technology az új XVR SMD Plus-t támogató rögzítőivel továbbra is az innovációra, a minőségre és a magas szintű szolgáltatásra összpontosít! További információkért keresse a termékeket online a www.webshop.novosec.hu oldalon, vagy személyesen üzleteinkben!




Menyhárt Tamás
Műszaki igazgató
Novosec Security Kft.





Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
2024-től elindultak az elektronikus tűzvédelmi naplózás képzései
Olvasta már?
2024-től elindultak az elektronikus tűzvédelmi naplózás képzései