TechSon Be Smart – Intelligens keresés és videoanalitika az ANALÓG Techson rögzítőkben


TechSon Be Smart –  Intelligens keresés és videoanalitika az ANALÓG Techson rögzítőkben
A legújabb Techson AHD rögzítő szériában is elérhetővé váltak az analitikai funkciók.

A TechSon „Be Smart” AHD – DVR család bármely analóg kamera (AHD, TVI, CVI, CVBS) képét elemzi!

Az új, megerősített hardware stabilan képes akár a 8 Mpx-es felbontású analóg kamera képét is elemezni, és biztosítani az IP technológiában megismert analitikai funkciókat, mint a vonalátlépés, a területre behatolás vagy a Smart Search, azaz utólagosan megadható mozgásérzékelési terület.

A modern processzorok és grafikus feldolgozó chipek jóvoltából egyre több feladatot képes a DVR vezérlőszoftvere ellátni, így megnyílt az út egyes analitikai funkciók implementálása felé, és ezzel az analóg HD technológia újabb lépéssel került közelebb az IP szegmens tudásszintjéhez.

A felbontás már jó ideje nem kérdés, hiszen a TechSon DVR-ek is képesek ma már a 4K, UHD felbontású analóg kamerák képének rögzítésére és visszajátszására, viszont az analitikában volt mit behozni.

A Smart Search funkcióval és a VCA analitikai lehetőségekkel felvértezett TechSon Be Smart analóg HD DVR-ek immár legalább olyan hatékony képfeldolgozásra képesek, mint IP alapú társaik, és mindehhez az analóg rendszerek közismerten alacsony és nyilván népszerű árképzése társul. Ha valaki csak az analitika és az intelligens keresés hiánya miatt nem épített eddig analóg rendszert, annak innentől érdemes egy új döntéshozatali diagrammot felállítania.

Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Videosec PT-23-40WAL és IPW-2122W-28F Wifi kamerák
Olvasta már?
Videosec PT-23-40WAL és IPW-2122W-28F Wifi kamerák