Új, hasznos kiegészítő eszközök az Eurovideo kínálatában

Kevés a HDMI kimenet a készülékén? Több eszközt szeretne egy monitoron megjeleníteni?

Új, hasznos kiegészítő eszközök az Eurovideo kínálatában
A HDMI splitter olyan termék, amely minőségromlás nélkül képes elosztani a HDMI jelet egy vagy több nagyfelbontású megjelenítő eszközhöz, például HD TV-hez.

A HDMI jelet a forráseszközről - például DVD lejátszó, műholdvevő, Set-Top box, kamera, A/V vevőkészülék - nagy felbontású kijelző eszközre, mint például HD TV vagy HDMI síkképernyős kijelzőre osztja. Az új aktív Eurovideo HDMI splitteren keresztül rögzítője kimenő jelét akár négy, különböző helyen elhelyezett HD monitoron is megjelenítheti! Támogatja a nagy felbontásokat, beleértve 480i/p, 576i/p, 720i/p, 1080i/p, 4096 * 2160 (4K*2K). Fém burkolat és teljes árnyékolás, jelinterferencia védelem jellemzi. Cikkszáma: EVA-HDMI-SP4
A HDMI switch olyan eszköz, amely nyomógomb/távirányító segítségével több, különböző eszköz- pl. DVD player, Set-Top box, PC - HDMI jelét kapcsolhatja egy nagyfelbontású megjelenítő eszközre, például HD TV-re.
Az új aktív Eurovideo HDMI switch segítségével akár négy rögzítő kimenő jelét is megjelenítheti egy nagyfelbontású monitoron! Támogatja a nagy felbontást, max.: 1920*1200, beleértve: 480i/p,576p,720i/p,1080i/p és 2160p. Az eszköz elérhető két és négy bemenettel rendelkező kivitelben! Cikkszáma: EVA-HDMI-SW2, EVA-HDMI-SW4

A rögzítőtől távol szeretnék nézni a kamerák képeit? Távolról szeretné vezérelni felvevőjét, számítógépét? Nincs HDMI bemenet a monitoron? Régebbi rögzítő képét szeretnék nézni „lapos tévén”?

A most palettára kerülő HDMI extenderek segítségével 30, 60, vagy akár 120 méterre is megnövelhető az átviteli távolság. Nagy távolságú átvitel esetén egy Cat5e/6 kábel helyettesíti a HDMI kábelt. Aktív eszköz használatával a 120 m-es távolságon 2,25 Gbps az átviteli sebesség 1080p felbontás mellett. Egyes eszközöknél lehetőség van az IR vezérlés konvertálására is! Számítógépét, rögzítőjét akár 150 méterről vezérelheti a KVM extender segítségével. Az USB extender segítségével akár 50 méterről vezérelheti pl. nyomtatóját.

Az új Eurovideo HDMI/UTP extendereket az alábbi cikkszámokon keresse:EVA-HDMI-UTP30, EVA-HDMI-UTP30/2, EVA-HDMI-UTP30/2-B, EVA-HDMI-UTP60-B, EVA-HDMI-UTP120-IR, EVA-HDMI-KVM150, EVA-USB-UTP50
Abban az esetben, ha eszköze csak VGA kimenettel rendelkezik, nagy segítséget nyújthat egy VGA/HDMI átalakító! Használatával a legújabb monitorokon, televíziókon követheti az eseményeket. Amennyiben korszerű HDMI kimenetű eszközét szeretné megjeleníteni csak VGA bemenetű monitorján, használja HDMI/VGA átalakítónkat!

Az új Eurovideo HDMI konvertereket az alábbi cikkszámokon keresse: EVA-VGA/HDMI-A, EVA-HDMI/VGA-A

Egyszerűbbé szeretné tenni IP kamerás rendszerének kábelezését, tápellátását? Egy UTP kábelen oldaná meg a nem PoE képes IP kamera megtáplálását?

Az Eurovideo passzív tápfeladók segítségével lehetőség van a 12 V DC tápfeszültség és az adat jelek átvitelére egy UTP kábelen keresztül kisebb, 20-50 méteres távolságok esetén. PoE tápfeladásra használható portokkal rendelkező switch-ek használatakor lehetőség van a végpont oldali tápfeszültség leválasztására az IEEE802.3at és az IEEE802.3af szabvány szerint. Az egy illetve négy kimenettel rendelkező PoE extenderek megnövelik az adatátviteli és a PoE tápellátás távolságát akár 120 m-ig, min. Cat5 típusú UTP kábel használatával.
Az új Eurovideo PoE injektorokat, splittereket, extendereket az alábbi cikkszámokon keresse: EVA-POE-D3N, EVA-POE-SP15, EVA-POE-SP24, EVA-POE-EX01, EVA-POE-EX04

Biztosítani szeretné eszközei túlfeszültség védelmét ipari környezetben, villámlás esetén?

Az Eurovideo túlfeszültség védelmi eszközei D osztályú védelmet biztosítanak a berendezéseknek túlfeszültség és közvetett villámcsapás ellen. A védelem kiépíthető analóg HD video jel átvitelre, PoE tápellátásra, 10/100 és Gigabit-es Ethernet hálózathoz, 230 V AC és egyenáramú tápellátás számára.
Az új Eurovideo túlfeszültség védelmi eszközeit az alábbi cikkszámokon keresse: EVA-SP-007HD, EVA-SP-POE, EVA-SP-IP100, EVA-SP-IP1000, EVA-SP001P-AC, EVA-SP001P

Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Raktárról elérhetők az InterCom GSM/4G Kit-ek
Olvasta már?
Raktárról elérhetők az InterCom GSM/4G Kit-ek