2N Project Designer

Oly könnyű a választás!

2N Project Designer
A 2N egy új projekt-konfigurációs eszközt fejlesztett honlapjára a hatalmas intercom kínálat hatékony szűrésére. A 2N Project Designer 1.0 egy lépésről-lépésre működő útmutató felület ügyfelek és partnerek számára, amely segít könnyen kiválasztani és konfigurálni a kívánt beléptetőket. Az elemek listáját XLS-fájlként lehet exportálni és máris küldheti a Young-hoz!

A 2N Project Designer nyitóoldalán könnyedén kiválasztó, milyen típusú lakossági vagy kereskedelmi projekthez szánjuk az intercomot, majd néhány kattintással be lehet állítani az alapvető követelményeket - a telepítés módja, a kamerás vagy nem kamerás eszköz és az Access Unit-okkal való kompatibilitást.
Ezután kiválaszthatjuk a legmegfelelőbbet a szűrő beállítások közül. Könnyedén hozzá lehet adni akár egy licencet vagy egyéb tartozékot is.

Kiválasztási folyamat legvégén választhatunk a beltéri egységekből és Access Unit-ok folyamatosan bővülő kínálatából.A rendelési számok listája szintén egy kattintással exportálható és máris továbbítható a helyi 2N forgalmazónak.

A 2N Project Designer-nek ez az 1.0 verziója. Időközben már dolgoznak a 2N Project Designer következő verzióján, amely több funkcióval fog bővülni a jövőben. Ezek közül a legfontosabb a lehetőség, hogy nemcsak az egyedi intercomokat, hanem beltéri egységek és Access Unit-ok is konfigurálhatóvá válnak.
2N beléptetők és eszközök rendelésével kapcsolatban további információkért keressék bizalommal 2N termékmenedzserünket:

Németh Dénes
nemeth.denes@young.hu
+36 (1) 452 2647

Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Új letölthető PDF katalógusok a Videosec weboldalán
Olvasta már?
Új letölthető PDF katalógusok a Videosec weboldalán