Új PoE switchek a Videosec kínálatában


Új PoE switchek a Videosec kínálatában
A piacon már jól ismert poe switchek mellé két különleges igényeket kielégíteni képes újdonság mutatkozott be a Videosec szakmai napon.

PS04PGE+1PD Találkoztunk már olyannal, hogy egy Cat5/Cat6 kábel végpontunk van, de legalább két eszközt kell kihelyezni? Ekkor kezdték egyesek kétfelé fésülni a kábelt, két-két RJ45-öt a végére szerelni. Mennyivel egyszerűbb, ha kihelyezünk egy PD PoE switchet, amihez a tápegység nem is tartozék, hiszen PoE porton tápláljuk. A képlet egyszerű, a bemenő PoE teljesítményből vonjunk le maximum 5W-ot, a maradék áll rendelkezésre a switch négy PoE portján, ahonnan megfelelő High-PoE táplálás esetén portonként maximum 15W teljesítményt vehetnek fel eszközeink. A CCTV felhasználási lehetőségeken túlmutat, hogy mind az öt port gigabites sávszélességű.

PS08GE+2GE+2SFP és PS24FE+2GE+2SFP

Teljesítménykijelzős és managelhető switchek egyaránt régóta elérhetőek a piacon, de a két új termék CCTV rendszerek igényeihez különösen alkalmazkodó, új, költséghatékony megoldást kínál néhány gyakorlati igényre:
 • Az egyes portok teljesítményfelvétele mellett a pillanatnyi hálózati sávszélesség is megjelenik a kijelzőn, a négy darab uplink port pillanatnyi forgalma is.
 • Az egyes portokon külön-külön választhatjuk ki a 250m kábelhosszon is használható alacsonysávszélességű multicast-szűrt CCTV-módot
 • Portonként állítható a csatlakoztatott eszköz maximális teljesítményfelvétele, akár 48W-ig is emelve azt (pl. PTZ kamera csatlakoztatásához)
 • PoE Watchdog funkció aktiválható portonként, mellyel beállított időtartam alatti hálózati adatforgalomkimaradás esetén PoE tápelvétellel a csatlakoztatott eszköz újraindul, majd egy beállított bootolási időtartam után újra élsesdik a sávszélességfigyelés.
 • Tagek:

  Hirdetés
  hírdetés
  SecuriFocus

  A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
  www.securifocus.com

  SecuriForum

  A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
  www.securiforum.com

  Elérhetőség

  SecuriFocus Kft.
  1118 Budapest
  Nagyszeben u. 24/A
  Tel: (30) 515-3500
  Email: info@securifocus.com
  Biztonsági viselet: nyitott architektúrán alapuló, testkamera-rendszer
  Olvasta már?
  Biztonsági viselet: nyitott architektúrán alapuló, testkamera-rendszer