A QSAN, az AxxonSoft és a Seagate kiváló VMS és PSIM megoldásokat nyújtanak


A QSAN, az AxxonSoft és a Seagate kiváló VMS és PSIM megoldásokat nyújtanak
A videó megfigyelés népszerűsége folyamatosan növekszik szerte az egész világban. Az intelligencia és információ stratégiai forrásává vált és betekintést nyújt a fogyasztók számára a személyes megfigyelő kamerák otthoni biztonsághoz történő használatához, valamint a főbb közlekedési csomópontokhoz.

Az AxxonSoft, mely vezető VMS (Video Management Software) és PSIM (Physical Security Information Management) fejlesztő, a QSAN-t választotta tárolásért felelős partnerének, számos előnyt biztosítva így az adat-analízis és visszakeresés, megfigyelő rendszereket érintő kihívásaival szemben.

Mind a QSAN, mind pedig az AxxonSoft teljes termékkínálatát úgy tervezték, hogy kielégítsék a megfigyelő piac teljesítmény igényeit. Az AxxonSoft software, kombinálva a QSAN XCubeSAN sorozatú storage eszközeivel, képes a videó megfigyelő infrastruktúra nagy számítástechnikai terheléseinek kezelésére, beleértve a HD kamera környezeteket és az AI alkalmazásokat. Továbbá a SANOS (QSAN XCubeSAN sorozatú operációs rendszer) a Seagate SED (Self-Encrypting Drive) használatával elkerülheti az érzékeny adatok jogosulatlan hozzáférését.
A Seagate Secure ™, mint az iparág vezető technológiája az adatvédelemben, beleértve az SED és SED-FIPS meghajtókat is, biztosítja, hogy az ügyfelek a lehető legmagasabb szintű titkosítással rendelkezzenek. A QSAN termékcsalád és a Seagate SED biztosítja a gazdaságosságot, teljesítményt, kezelést, illetve az adatbiztonságot.A QSAN eszközei megtalálhatóak az Alphasonic webáruházában.
                                       Kérem, keresse fel honlapunkat, webáruházunkat, vagy akár személyesen boltunkat.
                                                                   További felvilágosításért hívjon minket bizalommal!

További információ:
Alphasonic Kft.
Máté Roland (Termékmenedzser)
+ 36 88 33 131
roland.mate@alphasonic.hu

Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 515-3500
Email: info@securifocus.com
Safety Systems Designer – Bosch tűzjelző rendszerek tervezése egyszerűen
Olvasta már?
Safety Systems Designer – Bosch tűzjelző rendszerek tervezése egyszerűen