Ismerje meg a Vivotek MA9321-EHTV Multiszenzor kameráját!


Ismerje meg a Vivotek MA9321-EHTV Multiszenzor kameráját!
A 2000-ben alapított Vivotek márka mára világhírűvé nőtte ki magát, így Magyarországon is megtalálható a termékeinek széles palettája. Hazánkban a Vivotek kizárólagos márkaképviseletét az Alphasonic Kft. látja el.

Ezen cikkünkben a Vivotek MA9321-EHTV Multiszenzor kameráját fogjuk tüzetesebben megvizsgálni.

Az éles képet az összességében 20 megapixeles felbontásnak köszönhetjük, mely jelenleg a legjobbnak számít a Vivotek multiszenzor kameráinak körében. Ezt felbontást a 4db különálló szenzor szolgáltatja, amelynek mindegyike egyenként 5 megapixeles felbontásra képes. Minden lencse 3,7- 7,7mm-ig állítható, ami a gyakorlatban 40°- 88°-ig állítható horizontális, és 28°- 59°-ig állítható vertikális látószöget jelent. A kamera összes érzékelője képes arra, hogy az 5 megapixeles felbontást akár 30 fps képsebességgel és 120 dB-es WDR mellett alkalmazza.

A H.265 tömörítési eljárás és a Smart Stream III algoritmus ötvözésének köszönhetően a kamera képes kiváló képminőséget nyújtani a sávszélesség hatékony optimalizálása mellett is.

A kamerát védő búra IP66 és IK10 minősítéssel is rendelkezik, ezáltal védettséget nyújt a környezeti hatásokkal és a vandalizmussal szemben egyaránt. Az eszköz tökéletesen közvetít szélsőséges időjárási viszonyok között is, akár -40°C-tól 50°C-ig alkalmazható.

Az MA9321-EHTV kamera számos területen alkalmazható, például kereszteződésekben, épületek sarkán, parkolóházakban, vagy bevásárlóközpontokban.

Ebben a videóban a Vivotek MA9321- EHTV multiszenzoros kameráját mutatjuk be Önöknek!
Megtekintheti a terméket 👉 IDE kattintva
Feliratkozhat Youtube csatornánkra 👉 IDE kattintva




További információ:
Alphasonic Kft.
Gyarmati Bálint (Biztonságtechnikai üzletágvezető)
+ 36 88 33 109
security@alphasonic.hu

Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Uniview analóg kamera szériák – Dolphin és Whale
Olvasta már?
Uniview analóg kamera szériák – Dolphin és Whale