Új kiegészítő periféria eszközök Eldes behatolásjelző központokhoz


Új kiegészítő periféria eszközök Eldes behatolásjelző központokhoz
Az idei év második negyedévében megjelent az Eldes kínálatában egy új kültéri hangjelző és egy távadó.

Az EWS4 hangjelzőn először szembetűnő dolog a 28,96 cm x 21 cm mérete. Minden eddigi formatervet hátrahagyva az Eldes egy teljesen új dizájnnal rukkolt elő. A felületén található nagy hely a reklám helye, ide kerülhet a telepítő vagy a távfelügyelet logója. A lekerekített élek segítségével pedig könnyedén beilleszkedik minden környezetbe. Anyaga ellenáll az időjárás viszontagságainak, az UV-t éppúgy bírja, mint a hideget vagy a nedvességet. Az eszköz alján egy kék színű plexi csík kapott helyet, ami riasztáskor villogva jelzi az esemény bekövetkeztét.

A külső és a belső védő burkolatot eltávolítva, egy szintén teljesen újratervezett alaplappal és a piezo hangszóróval találkozunk.

Ez a hangjelző kizárólag az újgenerációs behatolás jelzőkkel (Esim384 és a Pitbull PRO) kompatibilis. Támogatja a nagy hatótávolságú rádiós kommunikációt, ami nyílt terepen lehet akár 3km is, beltérben pedig 150m. Szabotázs védelmét egy kapcsolóval oldotta meg a gyártó, ami az illetéktelen megbontást vagy a falról történő lefeszítést gátolja.

Tápellátása többféle módon is megoldható, lehet akár az alaplapon található elemek által (két verzióban), vagy külső betáplálással amennyiben a sorkapcsok megfelelő pontjaira 12V-ot kapcsolunk. 4 darab elem használatával 2-3 év, 6 darabbal 5 év üzemidő érhető el. Azonban ha a külső betáplálás is bekötésre kerül, akkor csak annak kiesése esetén áll át a behelyezett lítium elemekre. Hangszórója 110db-el szól bele az éterbe, így értesítve a környezetét.

A másik újdonság az EWK2 távadó megújult verziója. A már jól megszokott króm gombos felület az új kiegészítőn matt fekete színt kapott. Funkciói az elődhöz hasonlóan megmaradtak.
Mind a négy gombja tetszés szerint konfigurálható a Utility programozó szoftver segítségével.

Minden gomb lenyomást egy kis csippanó hang nyugtáz, jelezve hogy a parancs sikeresen továbbításra került a riasztó központ felé. Ha a hangjelzés elmarad, vagy hosszasan kezd sípolni az EWK2, akkor jelzi, hogy a küldött utasítás nem ért célba. Oka lehet a túl nagy távolság, vagy akár egy lemerült elem is. Mivel a kommunikáció a távadó és a központ között kétirányú, minden sikeres információ csere visszajelzésre kerül.

Gombjai segítségével, programozástól függően vezérelhető kimenet, élesíthető/hatástalanítható a riasztó központ, akár több partícióra osztva is. Illetve pánik funkciót is elláthat egy előre erre a funkcióra programozott gomb lenyomása. Az elem élettartama rendszeres használat esetén 18 hónap.

Rádiós hatótávolsága kültéren 150m, beltérben 30m is lehet. ESIM364, ESIM384, Pitbull és Pitbull PRO központokkal kompatibilis.

Mindkét eszköz Grade 2 minősítéssel rendelkezik, illetve a felhasznált anyagok és funkciók alapján tökéletesen illeszkednek az Eldes termékpalettájába.

Vásárolja meg az Eldes termékeit ONLINE a webshop.novosec.hu oldalon!

Kérdés esetén állunk rendelkezésére!

Gyirán János
Eldes termékmenedzser





Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
A biztonság új kora
Olvasta már?
A biztonság új kora