FIRSTSigh – minden, ami egy iskola biztonságához szükséges lehet, sőt…


FIRSTSigh – minden, ami egy iskola biztonságához szükséges lehet, sőt…
A Rekor Systems piacra dobta FIRSTSight márkanévvel fémjelzett, a fejlesztő által innovatív, prediktív "hírszerző" / elemző biztonsági megoldásként jellemzett, iskolák biztonságának fokozását célzó megoldását.

A FIRSTSight (a Rekor szerint) képes lehet az egyes veszélyeket / fenyegetéseket idejekorán detektálni, azonosítani. Amint az a felvezetőből is kiderült, a FIRSTSight több mint egy szimpla megfigyelőrendszer. Olyan részletekkel egészül ki, mint a 24/7-es, MI alapokon nyugvó közösségi média monitoring és emberi szakértők egy csoportja, melynek tevékenységes az USA titkosszolgálatának fenyegetés azonosítási és megelőzési elvein nyugszik. A FIRSTSight helyspecifikus szűrője nem csak az iskola (és diákjai), de a környezetéből származó közösségi média bejegyzések szűrésére és elemzésére is képes a megadott kulcsszavakra, pl.: fegyver, lelövöm, gyűlölöm stb. A rendszer célja, hogy még a tragédia bekövetkezte előtt azonosíthatóvá váljanak a destruktív szándékok.

Forrás: Rekor Systems
Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 515-3500
Email: info@securifocus.com
TechSon FT8N – beléptetés és lázmérés
Olvasta már?
TechSon FT8N – beléptetés és lázmérés