IP kamerák koax kábelen? Egyszerűen!


IP kamerák koax kábelen? Egyszerűen!
Mindannyian találkoztunk már olyan igénnyel, hogy egy meglévő, minőségesen kivitelezett koax kamerarendszert kell IP kamerákra cserélni, bővíteni. Ha a megrendelő nem egyezik bele a falvésésbe, a kábelek cseréjébe, hát használjuk a meglévő RG-6 vagy RG-59 koax kábelezést IP kamerákkal! Hogyan?

PS-EOC7001 - egy pár passzív átalakító, amiket a régi kamerához vezető koax kábelünk két végére csatlakoztatunk, az egyik végén UTP kábellel a kamerához másik végén pedig a régi rögzítő helyére kerülő switchez csatlakozik a számítógépes hálózat. A már meglévő 12V DC táplálás IP kamerákkal ugyanúgy használható marad. IEEE802.3 10Base-T, azaz 10Mb/s sebességen akár 200m kábelhosszon is megbízható IP videójeltovábbítást tudunk megvalósítani. A passzív átalakító a hálózat szempontjából teljesen transzparens, tehát sem IP címe, sem MAC címe nincs. Műemlék épületekben, kaszinókban és egyéb helyeken már sikerrel alkalmazzák. Videosec Smart IP kamerákkal, h.265 + intelligens kódolással a 4K (8MPixel) felbontás sem akadály, a tapasztalatok is azt mutaják, hogy fennakadás nélkül továbbítható mindhárom videó adatfolyam.
Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 515-3500
Email: info@securifocus.com
Tansa motoros forgóvillák
Olvasta már?
Tansa motoros forgóvillák