Jeltovábbítás az ATEN eszközeivel


Jeltovábbítás az ATEN eszközeivel
Az ATEN termékek felhasználhatósága kapcsán a lehetőségek tárháza szinte kimeríthetetlen. Jelen cikkünkben bemutatjuk, milyen kapcsolat lehet a biztonságtechnikai eszközök és az ATEN termékei közt.

Alapvetően két csoportra osztható a bemutatásra kerülő termékek az ATEN logikája szerint.
Az első csoportban a KVM eszközök felhasználhatóságát, a második csoportban pedig a ProA/V eszközök kapcsolódást mutatjuk be.

ATEN KVM eszközök



A KVM rövidítés a Keyboard, Video, Mouse szavakból keletkezett mozaikszó. A KVM eszközöket arra használjuk, hogy több számítógépet akár egy monitorral, egy egérrel és egy billentyűzettel irányíthatunk, vagy akár távolról is vezérelhetünk szabványos kimenettel rendelkező informatikai eszközöket.

A biztonságtechnikában gyakran alkalmaznak vezérléshez vagy megjelenítéshez számítógépeket az egyes kamerákhoz, kamera rendszerekhez. Több számítógép elérése, vezérlése KVM eszközökkel, akár távolról is lehetséges.

Az ATEN a KVM eszközök piacán igazán széles spektrumú portfólióval rendelkezik. A kábeles KVM eszközöktől, az asztali eszközökön át, a nagyvállalati rackbe szerehető, vagy akár az over IP változatokig. Ha távolról szeretnénk irányítani számítógépeink, IT eszközeink, nagyon sokféle lehetőség közül lehet választani.

Az ATEN KVM eszközöket megtekintheti az Alphasonic Webáruházában IDE kattintva

ATEN Pro AV eszközei



A biztonságtechnikában - ahogyan sok más digitális területen – a videó és az audió jelek kisebb nagyobb távolságokon történő veszteségmentes átvitele is fontos lehet. A jelátvitel mellet a megjelenítés is fontos eszköze egy biztonsági rendszernek (például a kameraképek megjelenítése).

Az ATEN ProA/V eszközei lehetőséget biztosítanak arra, hogy a kamera által továbbított képet egy adott távolságon, egy adott kivetítőn tudjuk igényeink szerint megjeleníteni. Továbbá lehetővé teszi, hogy több kamera képét egy monitoron, egy kamera képét több monitoron, illetve több kamera képét több monitoron is – veszteségmentesen – megtudjunk jeleníteni.

Az ATEN ProA/V eszközeinek nagy része támogatja a legfrissebb szabványokat pl. HDBaseT szabványt, a legújabb HDMI szabványt, audió összeállítás és szétválasztást stb.

Az ATEN PRO AV eszközöket megtekintheti az Alphasonic Webáruházában IDE kattintva

Gyakran okoz problémát, hogy bizonyos esetekben kit is keressen nálunk?
Jó lenne, ha egy valakihez kéne csak fordulnia, amennyiben szüksége van segítségünkre?
Szeretné kényelmesen intézni ügyeit?





További információ:
Alphasonic Kft.
Katulin Péter (Termékmenedzser)
+ 06 30 300 67 51
peter.katulin@alphasonic.hu

Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Új nagyteljesítményű 4K-s kamera az Axis kínálatában
Olvasta már?
Új nagyteljesítményű 4K-s kamera az Axis kínálatában