Az Uniview videómegfigyelési megoldása az Exit Fesztiválon


Az Uniview videómegfigyelési megoldása az Exit Fesztiválon
Az EXIT szerényen, de mégis bátran indult még 2000-ben, amikor diáktüntetések zajlottak Szerbiában a szabadság és a demokrácia mellett.

Ami egy mozgalomnak indult, az ma már a világ az egyik legrangosabb zenei eseménye. Az európai fesztiválszezon egyik legütősebb bulija az újvidéki (Novi Sad) Péterváradi erődben (Petrovaradin Fortress) kap helyet.

Az EXIT az évek során odáig jutott, hogy a világ 60 országából összesen 2,5 millió látogatót tud minden évbe megmozgatni.

Az Uniview átfogó videómegfigyelési megoldást szállított a zenei fesztivál számára. A projekt nehézségeit a nagy távolságok a többszintű és a történelmileg védett helyek voltak, amelyek korlátozták és megnehezítették a telepítést.


Több mint 50 Uniview kamerát telepítettek az erőd minden fontos és kiemelt részére (bejáratok, kapuk, kereszteződés, alagutak stb.) melyekkel folyamatosan tudták a tömeg mozgását és viselkedését követni, elemezni, ezáltal hasznos információt szolgáltatni a biztonsági személyzet számára a gyors és hatékony reagálás érdekében. A rendszer összetettségét mutatja a felvonultatott kamerák fajtájának, típusának és felbontásának sokszínűsége.

A rendszer installálása során 4-8MP cső/dómkamerák fix és motoros zoom-os kivitelben, 20-30x-os motoros zoom-mal rendelkező PTZ kamerák, nagyfelbontású panorámakamerák és Starlight technológiával felvértezett eszközök kerültek beüzemelésre.

A fent említett eszközök mellett természetesen Uniview smart POE NVR-ek is telepítésre kerültek.

Ezek a rögzítők valós időben az elvárt minőségben továbbították a biztonsági szolgálat megfigyelőközpontjába mind a képi tartalmat mind az előre definiált analitikai funkciók átjelzéseit, azonnal értesítve az biztonsági személyzetet a területen történő eseményekről a nap 24 órájában a rendezvény teljes ideje alatt.

Az Uniview által fejlesztett és alkalmazott egyedi megoldások úgy, mint a U-Code a Defog funkció a Corridor mód és nem utolsó sorban Starlight technológia mind hozzájárultak ahhoz, hogy a fesztivált teljes területén zavartalanul szórakozhasson mindenki.

Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
V2 Elettronica kaputechnika termékei a B4B.hu kínálatában
Olvasta már?
V2 Elettronica kaputechnika termékei a B4B.hu kínálatában