AXIS P5655-E PTZ hálózati kamera


AXIS P5655-E PTZ hálózati kamera
Forgalmazó: Aspectis Kft
Gyártó: Axis Communications AB


Az AXIS P5655-E hálózati kamera az Axis Communications első olyan PTZ kamerája, amely már az ARTPEC-7 chippel van felszerelve. Az újgenerációs, rendkívül gyors chip jobb képalkotást, fejlesztett biztonsági funkciókat, kibővített analitikai képességeket és sokkalta hatékonyabb videotömörítést kínál. A kamera 1080p felbontású, 32x-es optikai zoomú, H.265 tömörítést is támogat és rendelkezik az Axis innovatív technológiáival, mint a Forensic WDR, a Lightfinder 2.0 és a Zipstream.

Az AXIS P5655-E PTZ nagy fényérzékenységű szenzorral ellátott kamerának nem jelentenek akadályt a változékony fényviszonyok, amikor a képen egyszerre vannak sötét és világos részek, a Forensic WDR funkciónak köszönhetően. Az Axis Lightfinder funkcióból pedig a legújabbat, a Lightfinder 2.0-t kapta, így nagyon kevés fénynél is színes és zajmentes képeket nyújt, a mozgó objektumokat nem elmosva. A kiváló minőségű videó méretét az Axis Zipstream technológia kicsinyíti H.264 vagy akár H.265 tömörítés mellett, amely minden fontos részletet megőriz a képeken, a sávszélesség és tárhely igénye mégis drasztikusan csökken annak. Biztonsági szempontból is kiemelkedő a kamera: csak a gyártó aláírt, hivatalos firmware-ek telepíthetők rá és csak azokkal indul el, így kártékony kód nem futtatható a rajta.

A széleskörűen felhasználható kamera IP66, NEMA 4X és IK10 minősítésű és -30°C-tól +50°C marad tökéletesen működőképes, kétirányú audiotámogatással érkezik és I/O portok vannak rajta. Négy különböző jelenetprofil található benne (beltéri, kültéri, forensic és közlekedés), amelyek a nevükben jelzett felhasználásra optimalizálják a kamera beállításait. További jellemzői még a kamerának az elektronikus képstabilizáció (EIS), hogy vibráció esetén (például szél miatt) a képe stabil, jól kivehető maradjon és a „focus recall” funkció, amellyel manuálisan adhatunk meg fókuszpontot a kamerát körülvevő, fényviszonyok tekintetében nem előnyös területekhez, így amikor a kamerát arra az adott területre mozgatjuk, az azonnal tudni fogja, hová fókuszáljon.
Az AXIS P5655-E PTZ hálózati kamera főbb jellemzői:

  • HDTV 1080p felbontás 32-szeres optikai zoommal
  • Az Axis innovatív technológiái: Forensic WDR, Lightfinder 2.0 és az Zipstream tömörítési technológia akár H.265 mellett
  • Négy jelenetprofil, elektronikus képstabilizáció, focus recall
  • Fejlett biztonsági funkciók: aláírt firmware és biztonságos rendszerindítás
  • IP66, NEMA 4X és IK10, -30°C-tól +50°C-ig működés
  • Kétirányú audió, I/O portok, PoE+ és 24 V AC/DC

  • Tagek:

    Hirdetés
    hírdetés
    SecuriFocus

    A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
    www.securifocus.com

    SecuriForum

    A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
    www.securiforum.com

    Elérhetőség

    SecuriFocus Kft.
    1118 Budapest
    Nagyszeben u. 24/A
    Tel: (30) 942-2789
    Email: info@securifocus.com
    Uniview analóg kamera szériák – Dolphin és Whale
    Olvasta már?
    Uniview analóg kamera szériák – Dolphin és Whale