Videosec Starlight kamerák 5 megapixel felbontással


Videosec Starlight kamerák 5 megapixel felbontással
A Starlight Smart IP kamerák következő generációja már 5 megapixeles felbontással is elérhető! Csőkamera és dóm-kivitelben, fixlátószögű és motorizált varifokális lencsével, de közös jellemzőként kiváló nappali és éjjeli képminőséggel, intelligens videótömörítéssel, audió-támogatással, VCA analitikai riasztásokkal, folyosó-üzemmóddal.

Az IPW-2125-40SA 4mm-es optikával szerelt csőkamera a már megismert kisméretű fém házban jelent meg. Az előlapon beépített mikrofonnal rendelkezik, így akár kültéren is elérhető az audió információ külön eszköz használata nélkül. Az IK10-es minősítésű IPD-325-28S kisméretű, vandálbiztos dómkamera 105°-os vízszintes látómezővel, riasztási- és audió ki- és bemenetekkel.

A motoros, varifokális optikával (2,7-13,5 mm, F1.2) szerelt változatok, az IPW-2325-28SZ csőkamera és az IPD-3235-28SZ dómkamera. Mindkettőre jellemző a behelyezhető, akár 256 GB méretű Mikro-SD kártya (ANR funkcióval) és a változatos módon használható audió és riasztási be- és kimenet.

A bemutatott eszközök a 2019 október 9-10 között megrendezésre kerülő SecuriFórum kiállításon működés közben is megtekinthetőek lesznek.
Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 515-3500
Email: info@securifocus.com
Tansa motoros forgóvillák
Olvasta már?
Tansa motoros forgóvillák