Az INIM rádiós rendszere -SOL

Ne mondja, hogy nem SOL-tunk!

Az INIM rádiós rendszere -SOL
Forgalmazó: Riarex Kft
Gyártó: INIM Electronics s.r.l.


Nyár. Mindenki utazik, utazna valahová… Pihenne, kikapcsolódna, de az ördög nem alszik, pláne nem azok, akik ellen a vagyonvédelemi szakma próbál nap, mint nap egy lépéssel előrébb járni. „Még utazás előtt, gyorsan, valamit tenni kell, hogy legyen riasztó a házban! Akkor nyugodt leszek!” – gyakran hallott érv az aggódó ügyfelektől. Az INIM gyár legújabb rendszere, a SOL erre az esetre is tud gyors és megbízható megoldást kínálni!

A SOL az INIM gyár legújabb és legmodernebb fejlesztése. A három központ típusának, -S, -G és -P közös pontja a gyors telepíthetőség és egyszerű beállítás. Lényegében egy 30 rádiós érzékelőig bővíthető, 5 területre osztható, beépített kulcs/kártya olvasós, szirénás, előlapba tervezett kezelőegységes (csak a G – LCD és a P – érintőképernyős változatoknál) akkumulátoros és modulárisan bővíthető riasztórendszer családról van szó. Aki már találkozott INIM-mel, az tudja, hogy nem csak azt kapja, amire készült! Ez a SOL esetében sincs másként, használható kisebb beléptetőnek, épület-okosításhoz, kimenetek vezérléséhez, a fantáziára van bízva! Kezelhető a jelenleg ismert összes formában, kezelőegységről, kulcs/kártyáról, telefonról, internetről, alkalmazásból vagy távadóval is. Kommunikálhat szintén az összes ismert formában és formátumban. A SOL-S egy letisztult, egyszerű központ, beépített proxy által biztosít azonnali kezelési lehetőséget. A SOL-G ennél már több, az ARIA_HG kezelőegység tudása is beépítésre került az előlapra, ahol például, a pixelenként szerkeszthető grafikákkal egyszerűen adhat meg funkciókat, esetleg a termosztátot felhasználhatja hőmérséklet függő vezérlésekhez. A harmadik, SOL-P változatban ezeken túlmenően az előlapra egy 4,3”-os érintőképernyő kapott helyet, így a sok színes grafikákkal teljesen kiszerkesztett ábrák és felületek tehetik komfortosabbá a tulajdonos életét.
Az egyszerű programozásához jószerivel csak az okos telefonra/tabletra feltelepített InimTech Security program kell, amivel a regisztrált telepítő a termékek QR kódjai segítségével pillanatok alatt elvégezhet minden tanítást és beállítást. A programozás soros porton már a múlté, ezért használható hozzá IP alappal (WIFI-vel is!) a laptop vagy egy PC is a hozzá illő SOL-STUDIO programmal.

Mivel rádiós rendszer, a kettő vezetékes eszközökhöz használható terminálja mellett (ezek lehetnek bemenetek – mindenféle ismert ellenállás lezárásokkal vagy kimenetek is) az INIM gyár teljes vezeték nélküli rádiós Air2 termékpalettáját támogatja. Az Air2 rendszerhez használható eszközök mindegyike a legmodernebb rádiótechnikai fejlesztésekkel rendelkezik, mind az energiafelhasználás, mind a szolgáltatások terén. A két irányú kommunikáció 868 MHz-en történik. Speciális kódolás technikával több csatornán is képes kommunikálni; a nagyon alacsony fogyasztású processzorok alkalmazása és az átlag három-öt éves elem élettartam, amit nem speciális elemek, hanem könnyen beszerezhető alkáli elemek biztosítanak. A legjobb lefedettség érdekében vezetékes buszon további Air2-BS200 rádiós modullal kiegészíthető. A vezeték nélküli termékpaletta eszközei az MC200, MC300 nyitás érzékelők, az XIR, XDT, DT beltéri vagy ODI, OTT, UT kültéri érzékelők, az FD füst érzékelő, a KF, ERGO, PEBBLE távadók, a HEDERA kültéri hang- és fényjelző vagy az ARIA kezelőegység. Az ARIA kezelőegységből és a HEDERA szirénából 8-8 tanítható egy SOL rendszerhez.

Most SOL-tunk! Semmi sem áll az útjában, hogy egy komplett vezeték nélküli rendszer nagyon gyorsan és biztonságosan kialakítható legyen, minimális szerelési idővel, de teljes ügyfél elégedettséggel!
Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Vezeték nélküli IP kamerahálózatok gyakorlati oktatást tart a GeoVision
Olvasta már?
Vezeték nélküli IP kamerahálózatok gyakorlati oktatást tart a GeoVision