Az intelligens videorendszerek alkalmazása túlmutat a biztonságon


Az intelligens videorendszerek alkalmazása túlmutat a biztonságon
A Video Analytics bármely biztonsági szint növelését célzó stratégia fontos eleme, azonban üzleti előnyöket is hordoz a biztonsági megfontolások mellett.

A képtartalomelemzést futtató kamerák és a metaadatokon alapuló statisztikai lehetőségek mára lényegesen többet hordoznak a vagyonvédelmi szempontoknál. Segítséget nyújthatnak üzleti döntések meghozatalában, költségcsökkentési és hatékonyságnövelési folyamatok részévé válhatnak.

Mindezek mellett természetesen a tartalomelemzési fejlesztések egyik fő iránya az elérhető funkciótartalom és az érzékelési hatékonység növelése. A kültéri telepítések időjárási körülményekkel szemben ellenálló, téves riasztásokat hatékonyan megelőző algoritmusai akár kiterjesztett érzékelési távolságok mellett is megbízhatóan működnek.

Cikksorozatunkban ezeket a funkciókat bemutató rövid ismertetőkkel készülünk, melyek a kültéri intelligens érzékelési lehetőségeken, ill. üzleti célú adatszolgáltatásokon túl a gépi tanulás új dimenziójáig vezetnek.
A termékekről bővebb információt kaphat az SecuriForum Kiállítás L3 standján.
Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
A továbbfejlesztett napelemes kameraállomásról
Olvasta már?
A továbbfejlesztett napelemes kameraállomásról