D2 – Drónok és Digitalizáció


D2 – Drónok és Digitalizáció
2011-ben a magyar biztonsági piac különböző területeiről érkező szakemberek úgy döntöttek, hogy -összefogva sok év elméleti és gyakorlati tapasztalatát – Magyar Biztonsági Fórum néven egyesületet alapítanak.

A multinacionális cégek biztonsági menedzserei mellett a szolgáltató és szakértő vállalkozások vezetői is részt vettek a szervezet alapításában és működtetésében, amely konkurencia mentes együttműködést eredményezett. Az MBF legfőbb célja, hogy közösséget építsen, s ennek egyik legfőbb eszköze az a kétféle konferencia, melyet nagy sikerrel fogad a szakmai közönség. Az immár hagyományos MBF Konferenciákon túl a tavalyi évben a drónok világa felé is nyitott a szervezet, s éppen szeptemberben rendezik. D2 – Drónok és Digitalizáció címmel a második ilyen konferenciát. dronkonferencia.hu A rendezvényeken túl az egyesület egyértelmű sikerének tekinthető, hogy az idei évben partnerszervezeteként tagjai közé fogadta őket a világ legjelentősebb logisztikabiztonsági szervezete, a TAPA (Transported Asset Protection Association) Az MBF tagja vendégelőadóként 3 különböző egyetemen tartanak előadásokat, s számos diáknak biztosítottak gyakorlati és gyakornoki helyet. Eddig több mint 50 céget világítottak át az „Egy nap a biztonságért!” nevű díjmentes programjukban. Az MBF örömmel veszi további csatlakozni vágyó szakemberek jelentkezését, mert ahogy a szlogenjük is mondja - Közösséget építünk! További információk: Papp Róbert elnök Magyar Biztonsági Fórum Egyesület robert.papp@mbf.hu
www.facebook.com/MaBiFo
www.mbf.hu A termékekről bővebb információt kaphat a SecuriForum Kiállítás D2 standján.
Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 515-3500
Email: info@securifocus.com
Egy távirányító megújulása
Olvasta már?
Egy távirányító megújulása