Magyar termék magyar gyártótól


Magyar termék magyar gyártótól
Saját fejlesztésű intelligens kulcs- és értéktároló szekrények, beléptető kapuk, beléptető és munkaidő terminálok, és egy közös szoftver, a ProxerNet.

A Procontrol Kft. alapvető tevékenysége a műszaki kutatás-fejlesztés, elsősorban az épületautomatizálás területén. Termékkínálata a saját fejlesztésű és gyártású beléptetőkapuk, fizető parkolók, beléptető és munkaidő-nyilvántartó rendszerek, távfelügyeleti, ügyfélhívó, lokalizációs és HVAC rendszerek, egyedi célműszerek széles skáláját foglalja magában.

A cég azon kevés hazai vállalkozás közé tartozik, amely saját K+F tevékenységének eredményeit termék szintig fejleszti, és elsősorban saját innovatív termékeivel van jelen a piacon, 1981 óta. A Procontrol fejlesztő gárdája egyedi műszaki kutatás-fejlesztést is végez, EU, és hazai nagyprojektek keretében. Az 50 fős cég professzionális ipari termékek fejlesztésére, a prototípusok előállítására, ill. sorozatgyártására is jelentős kapacitással, és szerződésállománnyal rendelkezik.

Egyik különlegesen kiemelkedő termékköre a KeySafe Lock és ProxerSafe Smart biztonsági kulcsszekrények, amelyek csak személyre szóló RFID proximity kártyával, jeladóval és/vagy PIN kóddal, vagy opcionálisan ujjlenyomat-azonosítással nyithatók. Az intelligens kulcsszekrények nem engedik elvinni a kulcsokat, csak annak, aki arra a kulcsra jogosultsággal bír. A dugós kulcsszekrény azonosítja a személyt is és a kulcsot is. Ezzel megvalósíthatók a kulcsazonosítással elérhető szolgáltatások: kulcskeresés, kulcsfoglalás, kulcsletiltás, opcionálisan vissza nem hozott kulcsokra riasztás, épületből való távozás letiltása stb.

Távoli gépen futó ProxerNet szoftver KeySafe moduljával menedzselhető (Ethernet), de hálózati szakadás esetén a beépített érintőképernyős PC-n keresztül is.
A szekrényekhez kapcsolatható alkoholszonda is, ekkor pl. a gépjárműkulcsot csak negatív teszteredmény után adja ki a rendszer.
A szekrények videórendszerbe, beléptetőrendszerbe, munkaidő-nyilvántartó rendszerbe integrálhatóak.
Az opcionális vvandálbiztos kulcskarikák használata javasolt.
Termékeink ÉMI tanúsítvánnyal és MABISZ termék-megfelelősségi ajánlással rendelkeznek.

Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 515-3500
Email: info@securifocus.com
Hik-ProConnect
Olvasta már?
Hik-ProConnect