Próbál eligazodni az aktuális videotechnikai trendeken, fejlesztési irányokon…? Segítünk tisztán látni!


Próbál eligazodni az aktuális videotechnikai trendeken, fejlesztési irányokon…? Segítünk tisztán látni!
Látogasson el standunkra és ismerkedjen meg a Dahua Technology technikai újdonságaival, megoldásaival!

A vagyonvédelem, „a zárt láncú videó megfigyelés” napjainkban nem csupán önálló rendszerek párhuzamos kialakítása, hanem integrált rendszerek meghatározott igények szerint beállított, analitikára épülő együttes működése, ami lehetőséget ad a beléptető-, kaputelefon-, rendszámfelismerő rendszerek egy felületen történő kezelésére, a videotechnika mellett. Szakértő munkatársaink nyújtanak segítséget Önnek abban, hogy megismerkedjen ezekkel a technológiákkal, hiszen hiába egyre nagyobb tudásúak a rendszereink; telepítésük és üzemeltetésük ezzel egyidejűleg egyre egyszerűbbé válik az informatika világában.

A Dahua Technology termékei mellett a Novosec csapata megismerteti Önt többek között az innovatív, olasz dizájnnal tervezett Key sorompókkal, garázs-, szárnyas- valamint tolókapu vezérlésekkel, motorokkal; és az Eldes vezeték nélküli riasztócsaláddal, amit kiemel a versenytársak közül, hogy „teljeskörű elektronikai jelzőrendszer és magas szintű biztonsági felügyeleti rendszer alkotóelem” termék minősítéssel rendelkezik.

A rendezvény időtartama alatt több alkalommal tartunk előadást, ahol a fent említett Dahua videó analitikai megoldásokról adunk további információkat.

Várjuk szeretettel október 9-10-én!


Novosec Security Kft. csapata
Securiforum kiállítás I5 stand
Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 515-3500
Email: info@securifocus.com
Távfelügyeleti GPRS/IP vevő az ASC Global kínálatában
Olvasta már?
Távfelügyeleti GPRS/IP vevő az ASC Global kínálatában