Már logikai kapcsolatokkal is működtethetőek az AMIKO HOME termékek


Már logikai kapcsolatokkal is működtethetőek az AMIKO HOME termékek
A 2019-es év egyik nagy előrelépése az AMIKO HOME életében a termékek között egyszerűen felállítható logikai kapcsolatok létrehozása, amellyel az elsődleges cél az otthoni és irodai környezet védelmének, valamint kényelmének növelése volt.

Az AMIKO HOME termékcsalád videó megfigyelő kamerái és okos otthon eszközei egy applikációból elérhetőek. Az alkalmazás segítségével videó megfigyelő kamerái képét távolról is megtekintheti, okos otthon eszközeit pedig könnyedén vezérelheti. Az okos eszközök működését végtelen számú logikai kapcsolat segítségével automatizálhatja, ezzel pár perc alatt növelheti biztonság- és komfortérzetét egyaránt.

A magyar cég saját fejlesztői által kialakított web.amikohome.com webes alkalmazás segítségével saját igényeinek megfelelően néhány perc alatt létrehozhatja azokat a logikai kapcsolatokat, amelyek könnyedebbé, vidámabbá és biztonságosabbá teszik hétköznapjait. Akár egyedül él, akár gyermekei vagy idős rokonai kényelméről gondoskodna, az AMIKO HOME termékekkel elérhető áron és egyszerűen biztonságos és okos környezetet varázsolhat számukra. A távolról elérhető kamerák segítségével bármikor ellenőrizheti szerettei és értékei épségét és biztonságát. Tökéletes választás családi házak, panziók, apartmanok és kisebb irodák, irodaházak számára. Minden olyan helyre javasoljuk a telepítést, ahol építkezés közben vagy akár már beköltözés után merül fel az igény az okos eszközök és kamerák használatára.

A legújabb AMIKO HOME termékkínálat, valamint a logikai kapcsolatok működése egyaránt megtekinthető az idei Securiforum kiállításon a C1 standon, 2019. október 9-10-én, a Lurdy ház Rendezvényközpontjában.
Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 515-3500
Email: info@securifocus.com
DVC DCN-BF2283XD kamera
Olvasta már?
DVC DCN-BF2283XD kamera