A Commend és a Wisenet WAVE integrációja


A Commend és a Wisenet WAVE integrációja
A Hanwha Techwin és a Commend Intercom Systems együttműködési megállapodásának egyik, már kézzelfogható eredménye Commend kommunikációs megoldásainak (hangosítás, „kaputelefonok”) integrálása a Wisenet WAVE videó menedzsment szoftverébe.

Mindazon túl, hogy a kombinált rendszer lehetőséget kínál többek között arra, hogy képanyag segítségével igazolják vissza a tiltott területre belépni szándékozó személy kilétét, a Commend Advanced Security Communication Terminálok képesek riasztási jelet továbbítani a Wisenet WAVE VMS felé, pl. amennyiben valaki aktiválja a kommunikációs rendszer segélyhívó funkcióját. A riasztás azonnal megjelenik az arra kijelölt monitoron, a hozzárendelt kamera képanyagával, így az őr el tudja dönteni, hogy miként kezelje leghatékonyabban az adott eseményt. A Commend megoldásai szintén képesek riasztási jelet fogadni a Wisenet eszközöktől, így pl. automatikus hangüzenet játszhatnak le, amennyiben a kamera illetéktelen jármű/személy megjelenését detektálja.

Forrás: Hanwha Techwin Europe
Tagek:

SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
FAAC forgalomgátló oszlopok magyarországon
Olvasta már?
FAAC forgalomgátló oszlopok magyarországon