Új címezhető FireClass hang és hang-fényjelzők


Új címezhető FireClass hang és hang-fényjelzők
Forgalmazó: DSC Hungária Kft
Gyártó: FireClass


A Johnson Controls kínálatában már elérhető a hangjelzők, vizuális riasztóberendezések (VAD) és vizuális jelzőkészülékek (VID) új innovatív sorozata, melyek elősegítik a tűzjelző rendszerek teljesítményének javítását, és biztosítják, hogy valódi tűzesetnél gyorsabban megtörténjen a helyzetfelismerés és megkezdődhessen a kiürítés.

A Johnson Controls szakemberei független kutatásokat végeztek a fénymintákról és azok hatásáról az emberi reakciók kiváltására, hogy javítsák az új VID és VAD sorozat kialakítását és funkcionalitását. A mérnökök ez alapján fejlesztették ki az új generációs eszközöket.

Az új típusú címzett VAD, VID és hangjelző eszközök elérhetőek falra szerelhető kivitelben és aljzatba integrált változatban is. A VAD típusok EN54-3 (hangjelző), EN54-23 (fényjelző) és EN54-17 (izolátor) minősítéssel rendelkeznek, míg a VID típusú hang-fényjelzők EN54-3-re (hangjelző) és EN54-17-re (izolátor) lettek tanúsítva, de az eszközök szintén, egy csökkentett teljesítményű, LED-el szereltek, mint a VAD típusúak. A címzett hangjelzőknek EN54-3-as (hangjelző) és EN54-17-es (izolátor) minősítése érhető el.

Az üzemeltető az RSM (Reflective Sound Monitoring) és az RLM (Reflective Light Monitoring) funkciók segítségével az eszközök teljesítmény vizsgálatát könnyen és megbízhatóan elvégezheti. Az önteszt lehetővé teszi, hogy az eszközök kimenete tesztelhető legyen anélkül, hogy zavarná a környezetet és csökkentené a valódi esemény következtében történő aktiválást.















































































Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Uniview Tri-Guard 2.0 kamera
Olvasta már?
Uniview Tri-Guard 2.0 kamera