5 MegaPixel, Starlight, Smart IP - minden, ami egy kamerától elvárható


5 MegaPixel, Starlight, Smart IP - minden, ami egy kamerától elvárható
A Starlight technológia a kéttartományos A/D átalakítást és a kevesebb, mint egy elektron statisztikai értékű sötétzajt kombinálja nagyfényerejű objektívvel és egyéb digitális képfeldolgozási trükkökkel. Ezzel növeli a kamera fényhasznosítását, vagyis a kevés fénynél megvalósuló éjjellátási képességét, illetve 0 lux környezeti fénynél az infravetővel bevilágított kép minőségét is javítja.

A FullHD felbontású Videosec Super Starlight kamerák képe előcsalt néhány hűűűha és aztaaa megjegyzést tapasztalt telepítőktől is az elmúlt pár évben. A technológia fejlődésével elérkezett az 5 MegaPixel Starlight kamerák bemutatkozása.

A H.265 videótömörítés Smart kódolással, különböző beépített VCA analitikák, a Folyosó üzemmód és az akár 1080p@25 fps képfrissítésű második videóstream is alapszolgáltatása minden kamerának, akárcsak a videóba beágyazott audió lehetősége.

Az IPW-2125-40SA 4mm-es optikával szerelt csőkamera a már megismert kisméretű fém házban jelent meg. Az előlapon beépített mikrofonnal rendelkezik, így akár kültéren is elérhető az audió információ külön eszköz használata nélkül. Az IK10-es minősítésű IPD-325-28S kisméretű, vandálbiztos dómkamera az audió ki/bemenet mellett riasztási ki/bemenettel is rendelkezik, amit akár mobilapplikációból is vezérelhetünk. Természetesen motoros, varifokális optikával (2,7-13,5 mm, f/1.2) szerelt változat is elérhető ebből a szériából, az IPW-2325-28SZ csőkamera és az IPD-3235-28SZ dómkamera. Mindkettőre jellemző az akár 256 GB méretű behelyezhető Mikro-SD kártya (ANR funkcióval) és a változatos módon használható riasztási be- és kimenet.

A termékről bővebb információt kaphat a SecuriForum Kiállítás I1 standján.
Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 515-3500
Email: info@securifocus.com
Tansa motoros forgóvillák
Olvasta már?
Tansa motoros forgóvillák