AXIS Q6154-E PTZ dóm lézeres fókusszal


AXIS Q6154-E PTZ dóm lézeres fókusszal
A PTZ kameráknak, különösen alacsony fényben, a gyors és tökéletes fókuszálás kihívást jelent. Az AXIS Q6154-E PTZ hálózati kamera a lézer technológiának hála hibátlanul fókuszál még sötétben is.

A felsőkategóriás AXIS Q6154-E ideális városi megfigyelésre, kritikus infrastruktúráknál és minden olyan igény esetén, amikor azonnali fókuszálásra van szükség mozgó objektumok és gyorsan változó jelenetek rögzítése során. A 30-szoros optikai zoommal, HDTV 720p felbontással és WDR-rel mindent beláthat anélkül, hogy a hagyományos, nem lézeres autofókuszból eredően a kép élessége romlana vagy túl későn jelenne meg tisztán a kiszemelt tárgy vagy személy.

Kihívást jelentő körülmények között, mint például kevés fénynél, alacsony kontraszt mellett és fénypontoknál, az AXIS Q6154-E remekel. Egy teljesen biztonságos lézersugarat bocsát ki magából, amellyel megméri a kamera és az az által megtekintett tárgy távolságát a másodperc tört része alatt, tökéletesen éles, jól fókuszált képeket nyújtva bárhol, bármikor.

A kamera tele van az Axis-ra jellemző innovatív megoldásokkal. Az Axis Lightfinder technológiával a kép zajmentes és színes lesz még majdnem teljes sötétségben is, elenyészőre csökkentve a mozgó objektumok elmosódását. Az Axis Sharpdome technológiának hála az AXIS Q6154-E-vel a horizont felett is olyan éles és tiszta képet láthat, mint alatta, a Speed Dry funkció pedig vibráció segítségével eltüneti az vízcseppeket a dóm felületéről, hogy esős időben se maradjon le semmiről. Végezetül az alacsony sávszélesség- és tárhelyigényt a Zipstream technológia garantálja.

A termékről bővebb információt kaphat a SecuriForum Kiállítás M standján.
Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Axis Q9307-LV
Olvasta már?
Axis Q9307-LV