Novosec Partnertalálkozó a XXIII. Nemzetközi Tiszai Halfesztiválon


Novosec Partnertalálkozó a XXIII. Nemzetközi Tiszai Halfesztiválon
Már hagyománnyá vált, hogy a Novosec minden nyár végén részt vesz a Nemzetközi Tiszai Halfesztiválon. Így idén is várják sok szeretettel partnereiket - családjaikkal együtt - egy hangulatos, meglepetésekkel teli napra!

2019. szeptember 7-én - szombaton 10 órától - az Újszegedi Partfürdő Kemping és Szabadstrandon (6724 Szeged, Közép Kikötő sor 1.) tízóraival, itallal és NYEREMÉNYJÁTÉKKAL és egyéb programokkal kedveskednek a résztvevőknek; a gyerekeknek arcfestéssel, gyerekjátékokkal készülnek.

Ebédre szegedi halászlé és túrós csusza készül, majd a kellemes beszélgetések mellett délután 14 órától egy jótékony célú versenyt lehet végig izgulnia azoknak, akik beneveznek a Novosec által is támogatott EPAM IV. Rotary jótékonysági gumikacsa versenyre, mely egy olyan szórakoztató család program, ahol az élmény mellett értékes ajándékokat is nyerhetnek, miközben részesei egy jótékony célnak! Idén a verseny célja 2,5 millió forint összegyűjtése egy életmentő szívműtétre.

A Novosec rendezvénye ingyenes, de hogy mindenkinek jusson elegendő finomság, az alábbi linkre várják a regisztrációkat:

Részletek IDE kattintva

Kérdés esetén az alábbi telefonszámon érdeklődjenek:
Szepesiné Szabó Zsuzsanna
Marketing ügyintéző
+36305562802






Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
A továbbfejlesztett napelemes kameraállomásról
Olvasta már?
A továbbfejlesztett napelemes kameraállomásról