IP panorámakamera a kiskereskedelem részére


IP panorámakamera a kiskereskedelem részére
A Hikvision forgalomba hozta új, mesterséges intelligenciával felszerelt IP panorámakamera-családját (DS-2CD63X5G0 sorozat). A 360˚-os látószögű kamera deep learning technológiával teszi még pontosabbá hőtérképezési funkcióját. Részletgazdag képet közvetít a környezetéről, és kiválóan alkalmazható kiskereskedelmi, bolti terekben.

Széles látószöge miatt a kamera nagy területet képes belátni, és kristálytiszta képeket biztosít. Három, egymástól függetlenül vezérelhető és külön konfigurálható IR lámpája révén csökkenti a falakról visszaverődő fény mennyiségét. Ez javítja a képminőséget, különösen a sarkokba helyezett kameráknál. A deep learning algoritmus csak az emberekre fókuszál, és javítja a hőtérképezés funkció pontosságát. A kameraképen megjeleníti a „hotspot”-okat, azaz a gyakran látogatott területeket. Az új kamera a hőtérképet több rétegből állítja össze, így tisztább képet és több információt ad, mint a korábbi megjelenítési módok. A kiváló képminőség ellenére a kamera extrém kis sávszélességet igényel, ami – a H265+ tömörítésnek is köszönhetően – csökkenti a tárhelyigényt és a költségeket. Ezenkívül támogatja az MEM-et (Multiple Expansion Modes), melynek köszönhetően akár 15 élőképet is képes egyszerre megjeleníteni. A kamerát háromféle módon lehet telepíteni, könnyen be lehet állítani a felhasználók igényei szerint, és a felvételek között hatékonyan lehet visszakeresni. Főbb tulajdonságok:
 • új „Immervision” lencse (csak a 12 MP, 1,29 mm-es modellben)
 • max. 12 MP felbontás
 • 120 dB WDR
 • max. 15 m IR távolság
 • beépített mikrofon és hangszóró
 • intelligens funkciók: 6 viselkedéselemző és 3 kivételérzékelő funkció
 • IK10/IP66 védettség
 • A kamerát kiválóan lehet használni kiskereskedelmi üzletekben: a hőtérképezés segít a tulajdonosnak, hogy megértse a vásárlók viselkedését, és beazonosítsa, hogy mely termékei a legnépszerűbbek a polcokon. Ezenkívül bevethető nagyobb területek (vasútállomások, közterek) felügyeletére is. A sorozat a telepítők számára is „áldás” lesz, mert a kamera számára nem létezik holt tér, ami hatékonyabbá teszi a működést és olcsóbbá a telepítést. RIEL Support
  A fent bemutatott eszközzel kapcsolatban felmerülő műszaki kérdéseiddel keresd bizalommal terméktámogató csapatunkat. Munkatársaink rendelkezésedre állnak munkanapokon 8:00 és 18:00 között, a 06 1 236 8092 telefonszámon vagy a support@riel.hu e-mail címen. www.riel.hu
  Tagek:

  Hirdetés
  hírdetés
  SecuriFocus

  A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
  www.securifocus.com

  SecuriForum

  A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
  www.securiforum.com

  Elérhetőség

  SecuriFocus Kft.
  1118 Budapest
  Nagyszeben u. 24/A
  Tel: (30) 515-3500
  Email: info@securifocus.com
  PROVISION-ISR PR-TW320FRMVF2 kamera
  Olvasta már?
  PROVISION-ISR PR-TW320FRMVF2 kamera