Videosec - 2 új NVR


Videosec - 2 új NVR
Az AI kamerarendszerek mellett az alsó szegmensben is erősíti kínálatát a Videosec, a két új rögzítő és az akciós árú kamerák már a koax-rendszerek ársávjában kínálnak komplett videómegfigyelési megoldásokat

Két új hálózati videórögzítő érkezik a Videosec kínálatába. A négycsatornás NVR-301-04ES a már ismert NVR-301-08ES kistestvére, 6 MegaPixeles felbontásig képes a videók megjelenítésére (4K felbontású videókat is lerögzít, illetve távoli elérésben vissza is játszhatjuk), 40 Mbit/s a bemenő sávszélessége, azaz kameránként akár 10Mbps rögzítési beállítást is alkalmazhatunk, ugyanakkor a H.265 és Intelligens Tömörítés kombinálásával egy FullHD kamera napi tárhelyigényét 16GByte körül tarthatjuk. A jelenleg futó akciókban kínált L-sorozatú cső- és dómkamerákkal olyan rendszert építhetünk, amelyben emberfelismerési és területre behatolási VCA riasztásokra is generálhatunk eseményeket. A rendszerben egy darab riasztási kimenettel rendelkező kamerát is alkalmazva akár a riasztórendszerünk felé is közvetíthetjük minden kamera riasztási eseményeit.

A másik új videórögzítő az NVR-301-08LS2-P8, amely a már nagy népszerűségnek örvendő NVR-301-04LS2-P4 nyolccsatornás megfelelője. 50Mbps rögzítési sávszélesség áll rendelkezésünkre, a csatlakoztatott PoE kamerák automatikusan konfigurálásra kerülnek (külön címtartományban, de a rögzítő webfelületén elérhető a kamerák webfelülete automatikusan NAT-olva). A mellékelt tápegység összesen 108W teljesítményt biztosít a csatlakoztatott kamerák részére, egy PoE porton akár 30W teljesítmény is kinyerhető a többi port teljesítménybüdzséjének terhére.

Távoli elérésre mindkét rögzítő esetében a Guard Viewer és Guard Live applikációkat alkalmazhatjuk, PC-re telepítve pedig az akár 256 csatorna egyidejű megjelenítésére is képes Guard Station applikáció szolgál.

További részleteket IDE kattintva érhet el.

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Az Accessium a CONSTRUMA 2024 kiállításon
Olvasta már?
Az Accessium a CONSTRUMA 2024 kiállításon