Lehetővé válik a JABLOTRON kamerák képének rögzítése


Lehetővé válik a JABLOTRON kamerák képének rögzítése
Az LDSZ Kft., mint a JABLOTRON ALARMS a.s Magyarországi képviselője az elmúlt héten bejelentette, hogy a JABLOTRON rendszerek Cseh gyártója számos ingyenes szolgáltatása megtartása mellett egyetlen szolgáltatását, a videó felvételek 3 és 6 napos rögzítését 2020.09.01-től fizetős szolgáltatásra változtatja.

Mint arról korábban már beszámoltunk, a JABLOTRON, mint a vizuális riasztáshitelesítési megoldások úttörője, két évvel ezelőtt - együttműködve a HIKVISION céggel, létrehozott két IP kamera típust, és a hozzájuk tartozó felhő alapú szolgáltatást, melynek segítségével a JABLOTRON rendszerek felhasználói a MyJABLOTRON alkalmazásból közvetlenül tekinthetnek bele a kamerák képeibe.
A megoldás lényege, hogy ésszerűsíti a riasztórendszerek kiegészítőjeként telepített CCTV rendszerek használatát, miközben csökkenti az ezzel kapcsolatos költségeket.
A JABLOTRON JI-111C és JI-112C 2MP felbontású kamerák, melyek a telepítési helyszínen meglévő LAN hálózaton keresztül kapcsolódnak az Internethez és a kamerák képének és a riasztórendszernek távoli hozzáférést biztosító MyJABLOTRON alkalmazáshoz. A felhasználó a MyJABLOTRON alkalmazás használatával bármikor betekinthet a kamerák aktuális élőképébe, illetve riasztás esetén egy 1 perc időtartamú videoklipet kap a megadott e-mail címre, mely a riasztás pillanata előtti és utáni 30 másodperc rögzített felvételét tartalmazza.
Ésszerűsítést említettünk a hagyományos CCTV rendszerekkel kapcsolatban, mivel a CCTV rendszer telepítésével és karbantartásával kapcsolatos valamennyi költség elhagyható, mivel mind az élőkép, mind a riasztási felvétel megtekintése a felhasználó számára teljesen ingyenes. Ezt a szolgáltatást bővítette most a JABLOTRON egy 3, illetve 6 napos képrögzítési szolgáltatással, melyeket 2020.09.01-től fizetős konstrukcióban bocsát az érdeklődő felhasználók rendelkezésére.

A JABLOTRON többféle ingyenes vizuális riasztáshitelesítési szolgáltatást nyújt felhasználói részére, melyek közül még a legigényesebb felhasználó is megtalálja a számára megfelelő megoldást.
Vegyük például, ha egy adott felhasználó a hétvégét házon kívül kívánja tölteni. Függetlenül attól, hogy távollétében a rendszer biztosítja, hogy senki nem léphet be otthonába észrevétlenül és/vagy engedély nélkül, az eddig is legkedveltebb RECORD3 szolgáltatás előfizetésével lehetővé teszi a kamerák élőképébe való betekintést, riasztás esetén 60 videoklip küldését és egy 3 napos rögzítési időtartam utólagos visszanézését. Így a felhasználó bármikor ellenőrizheti, hogy mi történt az előző 72 órában.

A szolgáltatás díjai az alábbiak:

Az előfizetők a szolgáltatás díját a MyJABLOTRON alkalmazáson belül a MySERVICES menüpontba lépve fizethetik be önállóan, a telepítő vagy a forgalmazó bevonása nélkül.

Mint a fenti táblázatból is látható, az alapszolgáltatásként biztosított LIVE hozzáférés továbbra is INGYENES és a gyártó tájékoztatása szerint AZ IS MARAD.

A MySERVICE szolgáltatás változásáról a MyJABLOTRON felhő felhasználóit a JABLOTRON automatikus körlevélben értesíti.

Matkó Csaba
LDSZ Kft.

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Provision PR-I4340ADMVF és PR-DI340ADMVF kamerák
Olvasta már?
Provision PR-I4340ADMVF és PR-DI340ADMVF kamerák