DCN-FF6012 360° Fisheye kamera

A mindent látó szem

DCN-FF6012 360° Fisheye kamera
A DCN-FF6012 halszemoptikás kamerával egy kisebb üzlethelyiséget megfigyelhetünk holtterek nélkül. A Fisheye kamera a telepítők és a felhasználók számára is különleges előnyöket nyújtanak, mint a gyorsabb telepítés, egyszerűbb megfigyelés, könnyebb esemény visszakeresés stb.

Miért jó a telepítőnek?
A 360° látószöggel a Fisheye kamera képes több hagyományos látószögű kamerát kiváltani, ezáltal sokkal gyorsabb a megfigyelő rendszer kiépítése.

Miért jó a felhasználónak
A felhasználó számára sokkal egyszerűbb a terület megfigyelése, mivel elegendő egy kamera képét ellenőrizni. Az események visszakeresésekor is nagy segítséget tud nyújtani a 360° látószög, mivel a rögzített felvételen bármerre tudunk nézni, mintha élőben forgatnánk egy PTZ kamerát.

Üzlethelyiségekbe
A DCN-FF6012 halszemoptikás kamerával holtterek nélkül megfigyelhetők kisebb üzlethelyiségek. Lopás esetén végig követhető a tolvaj onnantól, hogy belépet az üzletbe addig ameddig távozott anélkül, hogy váltani kellene a kamerák képei között.



Ipari környezetbe
Ipari környezetben, ahol gyártás, csomagolás, szerelés történik sok esetben a kamerák a minőségbiztosításban segítenek. Ilyen esetekben sokkal egyszerűbb egyetlen kam



Élőkép
A Fisheye kamerák „nyers” élőképét viszonylag nehéz értelmezni, mivel a kép egy részét fejjel lefelé vagy elforgatva látjuk. Hogy könnyebben értelmezhető képet kapjunk a Fisheye kamerákat virtuális PTZ kameraként is használhatjuk vagy akár több körcikk is kivágható a képből, mintha hagyományos kamerákat használnánk.




180° Panoráma üzemmód
Oldalfalra szerelve, akár 180° látószögű panoráma kameraként is használható. A felszerelés helyét és a megfigyelés módját a rögzítő felületén lehet beállítani. Panoráma üzemmódban a rögzítő levágja a kamera felső és alsó fölösleges részeit, hogy ne zavarjanak a megfigyelés során.







További információ:
Alarm Automatika Kft.
Kiss Ferenc
+36 70 417 4221
ferenc@alarmautomatika.com


Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Vadonatúj Axis Q1808-LE kamera az Aspectistől
Olvasta már?
Vadonatúj Axis Q1808-LE kamera az Aspectistől