Videosec IPD-3614LSA-28F kamera

Starlight 4MP felbontáson, audióval, mikroSD-vel, kedvező áron

Videosec IPD-3614LSA-28F kamera
Az L-sorozatban megjelent 2 és 4 MegaPixel felbontású Starlight kamerák képminősége mindenki tetszését elnyerte. A sorozat legújabb tagja, a 4 MegaPixel felbontású Starlight dómkamera más funkcióival is kitűnik, audió-támogatást és mikroSD kártyahelyet is tartalmaz.

Az új dómkamerában ugyanúgy megtalálható az Intelligens Videótömörítés, mely segítségével tárhelyet és átviteli sávszélességet spórolhatunk meg képminőségbeni kompromisszumok nélkül, mint a ROI funkció, és a riasztási lehetőségek. A mozgásérzékelés mellett alkalmazhatunk emberi test érzékelésén alapuló riasztást is, amely megkülönbözteti az emberi jelenlétet a rovarok röptétől, levelek mozgásától, és egyéb hamis riasztásokat generáló eseményektől.

A szenzor felbontása 2688x1520 pixel, maximum 25 fps képfrissítéssel. A második adatfolyam felbontása 1280x720@25fps-ig emelhető. A kamera fényérzékenysége 0.005 lux színes üzemmódban, fekete-fehérben az infravető hatótávolsága 30m. Magas kontrasztú helyszíneken a 120dB dinamikai átfogású valós WDR-t is alkalmazhatjuk.

Az objektív fókusztávolsága 2.8mm, horizontális látószöge 105.3° A PoE táplálás és a 12V DC (± 25% !) táplálás lehetősége egyaránt adott. A kamera előlapjába épített mikrofon érzékenységét tág határok között tudjuk módosítani.

A kamerába helyezett mikroSD memóriakártyával, aminek kapacitása akár 128GB is lehet, két dolgot is megvalósíthatunk: az ANR (Automatic Network Recovery) a wifi átlövéseket, vagy más bizonytalansági pontokat tartalmazó hálózatoknál maximalizálja a rögzítési biztonságot. A kamera érzékeli, ha a rögzítő felé megszakad a kapcsolat, ilyenkor a memóriakártyára rögzít, majd a kapcsolat helyreállta után az élőképpel párhuzamosan a rögzített videóanyagot is áttölti az NVR-re. A másik lehetőség a helyi rögzítés, aminek segítségével akár egykamerás rendszerként is használhatjuk az IPD-3614LSA-28F kameránkat. Mobilapplikációban (Protocol 3 kiválasztása után) vissza is játszhatjuk a rögzített felvételeket.

Részleteket IDE kattintva talál, vagy érdeklődjön az Euro Tech Corporation Kft-nél.

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
A Techson 1.4.10-es firmware újdonságai
Olvasta már?
A Techson 1.4.10-es firmware újdonságai